Με στόχο τη νίκη, η οποία θα του χαρίσει την πρόκριση για την επόμενη φάση του Europa League θα υποδεχτεί την Πέμπτη ο ΠΑΟΚ την Γκινγκάμπ στην Τούμπα, για την τελευταία αγωνιστικής των ομίλων.

Το έργο των παικτών του Αναστασιάδη σίγουρα δεν θα είναι εύκολο απέναντι στη γαλλική ομάδα και για να καταφέρουν να πετύχουν τον στόχο τους θα πρέπει να έχουν συγκέντρωση καθ’ όλη τη διάρκεια του ματς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η τελευταία προπόνηση της ομάδας για το εν λόγω παιχνίδι επιφύλασσε ένα απρόοπτο στον τεχνικό του ΠΑΟΚ, ο οποίος είδε τον Ρόμπερτ Μακ να νιώθει βαρύ το δικέφαλό του.

Έτσι δεδομένου ότι ο παίκτης προέρχεται από συνεχείς αντίστοιχους τραυματισμούς, αποφασίστηκε να συνεχίσει αποθεραπεία και να ακολουθήσει συντηρητικό πρόγραμμα.

Από εκεί και πέρα, από το κανονικό πρόγραμμα απουσίασε και ο Αλέξανδρος Τζιόλης, που ακολουθεί συντηρητικό ατομικό πρόγραμμα και είναι αμφίβολος για το ματς με τους Γάλλους, ενώ σίγουρα εκτός είναι οι Κατσικάς και Δεληγιαννίδης που ακολουθούν πρόγραμμα αποθεραπείας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πάντως στην τελευταία προπόνηση πριν τη μονομαχία με τη γαλλική ομάδα υπήρχαν και ευχάριστα για τον Αναστασιάδη, καθώς Γιάννης Σκόνδρας και Γιώργος Τζαβέλλας είναι 100% έτοιμοι και αναμένεται να είναι στην αποστολή, που θα επιλέξει ο Μακεδόνας τεχνικός, μετά την προπόνηση που θα γίνει την Πέμπτη στις 11:30.

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης