ΠΑΟΚ: Ο πατέρας του Μπερμπάτοφ έδωσε την ευχή του

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 11 Σεπτεμβρίου 2015, 10:40
ΠΑΟΚ: Ο πατέρας του Μπερμπάτοφ έδωσε την ευχή του
Ο πατέρας του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, Ιβάν, έκανε δηλώσεις στην εφημερίδα «Metrosport» και αποκάλυψε ότι ο Σαββίδης προσπαθούσε να πάρει το Βούλγαρο από το 2013.

H συνέντευξη του πατέρα του Μπερμπάτοφ:

Ποιο είναι το πρώτο σας σχόλιο για την μεταγραφή του Ντίμιταρ στον ΠΑΟΚ;

"Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτή τη συνεργασία και δε θα μπορούσα να νιώθω διαφορετικά αφού και ο γιος μου χάρηκε για αυτή τη μεταγραφή. Άλλωστε δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο ΠΑΟΚ είναι μια από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα, με υπέροχο κόσμο ενώ αγωνίζεται συνεχώς στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις".

- Να υποθέσουμε ότι περιμένετε και εσείς να τον δείτε να αγωνίζεται με την νέα του ομάδα. Πότε θα βρεθείτε στη Θεσσαλονίκη;

"Έχω αποφασίσει να ταξιδέψω στη Θεσσαλονίκη για να δω τον Ντίμιταρ να παίζει σε ένα σπουδαίο ντέρμπι, αυτό απέναντι στην ΑΕΚ. Δεν ξέρω σε ποια κατάσταση είναι η ΑΕΚ αφού βρέθηκε σε μικρότερες κατηγορίες, αλλά δεν παύει να είναι ένας μεγάλος σύλλογος και ξέρω ότι πρόκειται για ένα ντέρμπι και το γήπεδο θα είναι γεμάτο. Θα είναι λοιπόν μια καλή ευκαιρία να δω τον Ντίμιταρ να παίζει σε ένα μεγάλο ντέρμπι του ελληνικού πρωταθλήματος".

- Ποια ευχή δώσατε στον γιο σας όταν έκλεισε η μεταγραφή και ζήσατε και εσείς από κοντά την αγάπη του κόσμου προς το πρόσωπο του;

"Δεν είχα πολλά πράγματα να του πω παρά μόνο ένα: Γιε μου να παίξεις καλά και να κάνεις όλους αυτούς τους ανθρώπους ευτυχισμένους γιατί αντιλήφθηκα πόσο σε αγαπούν και πόσο χαίρονται που είσαι στην ομάδα τους".

- Χαίρεται ιδιαίτερα και ο Ιβάν Σαββίδης, ο ιδιοκτήτης της ομάδας του ΠΑΟΚ. Αλλωστε και ο Ντίμιταρ στις δηλώσεις του στάθηκε στην αποφασιστικότητα του Σαββίδη για να τον αποκτήσει.

"Συμφωνώ και εδώ μπορώ να σας αποκαλύψω κάτι. Ο Ιβάν Σαββίδης από το 2013 προσπαθούσε να πείσει τον γιο μου να αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ. Από εκείνη τη χρονιά είχε αρχίσει το "πρέσινγκ" και η επιμονή του αλλά και ο τρόπος που τον προσέγγισε έπαιξαν σημαντικό ρόλο για να πείσουν τον γιο μου να δεχθεί την πρόταση".

Το δέσιμο της οικογένειας Μπερμπάτοφ

"Ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ δεν ξέχασε ούτε στιγμή κατά την διάρκεια της σπουδαίας καριέρας του την οικογένειά του. Είναι χαρακτηριστικό ότι από την εποχή που είχε πάει στην Τότεναμ, ο 34χρονος σήμερα άσος του ΠΑΟΚ αποφάσισε να στηρίξει σε σταθερή οικονομική βάση τον πατέρα του Ιβάν και τη μητέρα του Μαργαρίτα. Στον πρώτο που δεν είχε άλλο εισόδημα εκείνη την περίοδο έδινε 3000 λίρες μηνιαίως και στη μητέρα του που εργαζόταν στο νοσοκομείο 1500".

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 11 Σεπτεμβρίου 2015, 10:40