«Καθαρές» αποδείχτηκαν οι εξετάσεις του τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ, Αλέξανδρου Πασχαλάκη. Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι δεν έχει υποστεί κάποιο σοβαρό τραυματισμό στα πλευρά, μετά τη σκαριά του Μπαράλες στο τέλος του αγώνα (3/12) με την Λαμία.

Λόγω του τραύματος που έχει ο παίκτης, τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσει συντηρητικό πρόγραμμα, έχοντας αποφύγει τα χειρότερα. Προς το παρόν δεν είναι σίγουρη η συμμετοχή του στο παιχνίδι της Κυριακής (9/12) με τη Λάρισα στην Τούμπα, κάτι που θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες ημέρες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κατά τα άλλα ο ΠΑΟΚ κατέρριψε δυο ρεκόρ με τη χθεσινή επιτυχία του στην Λαμία. Το ένα αφορά αυτό του συνεχούς σκοραρίσματος σε εκτός έδρας αγώνες. Συγκεκριμένα, οι «ασπρόμαυροι» κατάφεραν να βρουν δίχτυα για 16ο συνεχόμενο παιχνίδι μακριά από την Τούμπα δημιουργώντας νέο καλύτερη επίδοση, αφού ουδέποτε στο παρελθόν ο ΠΑΟΚ δεν είχε καταφέρει κάτι παρόμοιο.

Ο ΠΑΟΚ, παράλληλα, «έσπασε» επίδοση 21 χρόνων, καθώς από τον Φεβρουάριο του 1997 ως τον Ιανουάριο του 1998 σκόραρε συνεχώς σε 15 ματς εκτός έδρας, με το συγκεκριμένο ρεκόρ να… καταρρίπτεται φέτος.

Επίσης ο «Δικέφαλος του Βορρά» έχει την καλύτερη δική του επίδοση στην έναρξη ενός πρωταθλήματος με 11 νίκες και μια ισοπαλία στα 12 πρώτα παιχνίδι, κατά τι καλύτερη από το προηγούμενο κορυφαίο ξεκίνημά του, που έγινε την σεζόν 1984-85 όταν στα 12 πρώτα παιχνίδια είχε 10 νίκες και 2 ισοπαλίες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη σεζόν, δηλαδή, που κατέληξε με την κατάκτηση του δεύτερου και τελευταίου πρωταθλήματος.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης