O ΠΑΟΚ συνετρίβη το Σάββατο στην Τρίπολη με 3-0 από τον Αστέρα, με αποτέλεσμα να υποχωρήσει στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, βλέποντας τον Ολυμπιακό να αναδεικνύεται πρωταθλητής χειμώνα.

Το «κάζο» στην πρωτεύουσα της Αρκαδίας και η εν γένει κακή εικόνα που παρουσιάζει ο «δικέφαλος» του Βορρά το τελευταίο διάστημα έχει κάνει αρκετά βαρύ το κλίμα στο στρατόπεδο των «ασπρόμαυρων» που καλούνται να επιστρέψουν στις επιτυχίες, αρχής γενομένης από το παιχνίδι της Τετάρτης απέναντι στην Καλλονή, εάν δεν θέλουν να χάσουν κι άλλο έδαφος στη μάχη του τίτλου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Άγγελος Αναστασιάδης στη σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ μίλησε στους ποδοσφαιριστές του, επισημαίνοντάς τους τα αρκετά λάθη που έγιναν κόντρα στον Αστέρα, εστιάζοντας περισσότερο στο γεγονός ότι οι δεν λειτούργησαν ως ομάδα στο παιχνίδι με τους Αρκάδες.

«Δέχομαι να είμαστε σε κακή μέρα αλλά δεν δέχομαι να μην καλύπτει και να μην παίζει ο ένας για τον άλλο, να μην λειτουργούμε και να μην προσπαθούμε και να μην παίζουμε σαν ομάδα, όπως έγινε στην Τρίπολη», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Αναστασιάδης, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι δεν θέλει να ξαναδεί τέτοια χαρακτηριστικά από την ομάδα του σε κάποιο άλλο παιχνίδι της.

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης