ΠΑΟΚ: Παραιτήθηκε ο Αγγελίδης

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου 2016, 16:45
ΠΑΟΚ: Παραιτήθηκε ο Αγγελίδης
Η σύσκεψη της Επιτροπής Αγωνιστικού Τμήματος που συνεχίζεται από το μεσημέρι στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, μολονότι εξελίσσεται έβγαλε την πρώτη είδηση και αυτή αφορά την παραίτηση του Κύπριου Ιάκωβου Αγγελίδη από την θέση του προέδρου της ΠΑΕ.

Αναλυτικά η δήλωση του μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΠΑΕ:

«Με ειλικρινά μεγάλη λύπη ανακοινώνω σήμερα την απόφασή μου να παραιτηθώ από τη θέση του Προέδρου και του Διευθύνοντα Συμβούλου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για προσωπικούς λόγους. Ασφαλώς ως Πρόεδρος έχω την ευθύνη για την πορεία της ομάδας και ελπίζω ότι με κάποιον τρόπο η απόφασή μου θα βοηθήσει το Σύλλογο να βρεθεί στην καλύτερη δυνατή πορεία.

Έζησα από πρώτο χέρι το πάθος των οπαδών του ΠΑΟΚ και υπήρξα κοινωνός των ιδιαιτεροτήτων αυτού του ιστορικού Συλλόγου. Η δύναμη του ΠΑΟΚ είναι πραγματικά οι οπαδοί του και με τη δική τους υποστήριξη ο Σύλλογος θα φτάσει στη σταθερότητα και την επιτυχία που του αξίζει.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Σαββίδη, που μου έδωσε τη δυνατότητα και την τιμή να βρεθώ στο τιμόνι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και του εύχομαι σε εκείνον και την οικογένειά του κάθε επιτυχία.

Ιάκωβος Αγγελίδης»

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου 2016, 16:50