Μέρος του κανονικού προγράμματος ακολούθησαν την Τρίτη ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης και ο Εργκούς Κάτσε στη πρωινή προπόνηση του ΠΑΟΚ.

Οι δύο παίκτες, που δεν μετέχουν στις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων Ελλάδος και Αλβανίας αντίστοιχα έδειξαν ότι βρίσκονται κοντά στην επιστροφή τους σε κανονικούς ρυθμούς κάνοντας τον Άγγελο Αναστασιάδη να τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από εκεί και πέρα, ο Ευθύμης Κουλούρης έκανε ατομικό πρόγραμμα αποφόρτισης μετά τους αγώνες της Εθνικής Νέων, ο Χέντβιγκες Μαντούρο έμεινε στο γυμναστήριο για θεραπεία λόγω ενοχλήσεων στο γαστροκνήμιο.

Ο Εγιάλ Γκολάσα πραγματοποίησε ασκήσεις φυσικής κατάστασης στο γυμναστήριο και αύριο, αφού του αφαιρεθούν τα ράμματα στο δάχτυλό του, θα ξεκινήσει τρέξιμο, ενώ στο πρόγραμμα δεν συμμετείχαν οι Δημήτρης Κωνσταντινίδης και Στέλιος Ποζατζίδης που ταλαιπωρούνται από ίωση.

Τέλος ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδης, ο οποίος επέστρεψε από την Εθνική με ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο, θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία για να φανεί το μέγεθος του τραυματισμού του. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης