Με την ολοκλήρωση της αγωνιστικής σεζόν 2019-20 ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε ήδη το πρόγραμμα της προετοιμασίας της επόμενης περιόδου, που ξεκινάει στο τέλος του μήνα.

Συγκεκριμένα, η πρώτη συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί στις 30 Ιουλίου, στις 10:00, στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας. Ο ΠΑΟΚ θα παραμείνει στη Θεσσαλονίκη ως τις 4 Αυγούστου, οπότε και θα μεταβεί στο Πήλιο, προκειμένου να πραγματοποιήσει ένα μίνι στάδιο προετοιμασίας και να δώσει δύο φιλικούς αγώνες, στις 6 Αυγούστου κόντρα στον Ατρόμητο και στις 10 Αυγούστου απέναντι στον Βόλο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, ο ΠΑΟΚ θα επιστρέψει στο προπονητικό κέντρο του. Για το διάστημα που μεσολαβεί μέχρι την πρώτη επίσημη υποχρέωσή του, στις 25/26 Αυγούστου για το β΄ προκριματικό γύρο του Champions League, ο «Δικέφαλος» βρίσκεται σε αναζήτηση αντιπάλων για την πραγματοποίηση άλλων δύο φιλικών αγώνων προετοιμασίας.

Η κλήρωση για τον ευρωπαϊκό αντίπαλο του ΠΑΟΚ πρόκειται να πραγματοποιηθεί στις 10 Αυγούστου, στη Νιόν της Ελβετίας. Υπενθυμίζεται πως για την σεζόν 2020-21 ο β΄ και ο γ΄ προκριματικός γύρος του Champions League θα διεξαχθούν με μονά ματς στην έδρα της ομάδας που θα βγει πρώτη από την κληρωτίδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης