Ο ΠΑΟΚ έμεινε όρθιος στο «Αρτέμιο Φράνκι» στον αγώνα του με τη Φιορεντίνα και σύμφωνα με την εξέλιξη του αγώνα μπορεί να αισθάνεται ότι τον αδικεί η ισοπαλία.

Πάντως το παιχνίδι με τους «βιόλα» έχει ήδη ξεχαστεί από τους παίκτες του «δικεφάλου» του Βορρά, καθώς μπροστά τους έχουν το κρίσιμο ντέρμπι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι «ασπρόμαυροι» ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για το ματς με το «τριφύλλι» από την Ιταλία, καθώς λίγες ώρες μετά το ματς με τη Φιορεντίνα προπονήθηκαν στο αθλητικό κέντρο της Εθνικής Ιταλίας.

Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ που αγωνίστηκαν σε όλο το παιχνίδι ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα αποφόρτισης με χαλάρωμα στο γήπεδο και θεραπεία στο γυμναστήριο.

Οι υπόλοιποι μετά το καθιερωμένο ζέσταμα με μπάλα δούλεψαν στα τελειώματα των φάσεων με σουτ και κεφαλιές, ενώ το πρόγραμμα περιελάμβανε και παιχνίδι σε μικρό χώρο με περιορισμό στις επαφές με τη μπάλα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην προπόνηση επί ιταλικού εδάφους ο Άγγελος Αναστασιάδης είδε προς τέρψιν του τον Εργκούς Κάτσε να προπονείται κανονικά και ως εκ τούτου θα βρίσκεται στη διάθεσή του για το ματς με τον Παναθηναϊκό, ενώ ο Δημήτρης Παπαδόπουλος έμεινε στο γυμναστήριο. Η προπόνηση του Σαββάτου θα πραγματοποιηθεί στις 18:30 στο γήπεδο της Τούμπας.

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης