Προσπάθειες για μία ακόμη μεταγραφική κίνηση, έστω και την ύστατη ώρα, γίνονται στον ΠΑΟΚ. Οι «ασπρόμαυροι» είναι σε αναζήτηση ενός επιθετικού, ο οποίος θα πλαισιώσει τους Νέλσον Ολιβέιρα και Μπράντον Τόμας, με τον Φεντερίκο Μπονατσόλι να βρίσκεται ψηλά στη σχετική λίστα.

Ο Ζοσέ Μπότο, σε συνεργασία με τον Ραζβάν Λουτσέσκου, έχουν χτυπήσει ήδη την πόρτα τόσο του 25χρονου Ιταλού επιθετικού όσο και της Σαλερνιτάνα, στην οποία ανήκει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλιστα, ο σύλλογος της Serie A φέρεται διατεθειμένος να παραχωρήσει με τη μορφή δανεισμού τον ύψους 1,82μ. αριστεροπόδαρο φορ, αρκεί ο ΠΑΟΚ να καλύψει οικονομικά το ποσό που οφείλεται ως το τέλος της σεζόν και υπολογίζεται κοντά στο 1 εκατομμύριο ευρώ. Ωστόσο, ο ίδιος ο 9 φορές διεθνής Ιταλός επιθετικός φαίνεται διστακτικός στο να αφήσει το Καμπιονάτο και να έρθει στην Ελλάδα.

Προϊόν των ακαδημιών της Ιντερ, ο Φεντερίκο Μπονατσόλι έχει θητεύσει ακόμη σε Σαμπντόρια, Βίρτους Λαντσιάνο, Μπρέσια, ΣΠΑΛ, Πάντοβα και Τορίνο προτού αγοράσει η Σαλερνιτάνα τα δικαιώματά του το περασμένο καλοκαίρι αντί 5 εκ. ευρώ, υπογράφοντας μαζί του μέχρι το καλοκαίρι του 2026. Στην τρέχουσα σεζόν, ο γεννημένος στο Μανέρμπιο επιθετικός έχει πετύχει 2 γκολ σε 19 εμφανίσεις σε Serie A και Coppa Italia.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης