Tο Σάββατο θα αφιχθεί στη Θεσσαλονίκη ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, προκειμένου να προετοιμάσει και να δρομολογήσει τις δράσεις για την επέτειο ίδρυσης της ομάδας και την συμπλήρωση 90 χρόνων στη νέα χρονιά.

Η πρωτοβουλία του Ιβάν Σαββίδη για τον εορτασμό των 90 χρόνων έχει πολλούς στόχους. Βασικός του σκοπός είναι να συνθέσει και να εμπλέξει ανθρώπους που αγαπούν τον ΠΑΟΚ από διαφορετικές τάσεις και γενιές με στόχο τη σύνθεση και την επανεκκίνηση της ποδοσφαιρικής ομάδας αλλά και ολόκληρου του συλλόγου κάτω από πιο συγκεκριμένες αρχές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αρχικά σύμφωνα με τον σχεδιασμό θα δημιουργηθεί μια επιτροπή από διοικητικούς και στελέχη και στη συνέχεια μια ευρύτερη επιτροπή ή αρκετές υπο-επιτροπές που θα αναλάβουν συγκεκριμένες δράσεις.

Η έναρξη της επόμενης σεζόν θα έχει το «άρωμα» των 90 χρόνων και θα υπάρχουν σε όλη τη διάρκειά της, με αθλητικές διοργανώσεις, κοινωνικές δράσεις και εκδηλώσεις και μια προσπάθεια να επανέλθει ο ιστορικός σύλλογος στις ρίζες του και να βρεί τα σημεία που τον ενώνουν και να τα εκφράσει ώστε τα γενέθλια να μην έχουν μόνο την έννοια της αποτίμησης της ιστορίας, αλλά την αφετηρία για το μέλλον.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης