Διεξήχθη το μεσημέρι σύσκεψη με τηλεδιάσκεψη υπό τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη και στελεχών της ΠΑΕ και με θέμα την προσωρινή μετεγκατάσταση της ομάδας στο διάστημα ανέγερσης του νέου γηπέδου.

Στο πλαίσιο της συζήτησης αυτής απορρίφθηκαν οι λύσεις των γηπέδων της Βέροιας, Δράμας, Καβάλας, Ξάνθης, Ιωαννίνων, Κατερίνης και Καλαμαριάς για διάφορους λόγους. Πλέον απομένει να ερευνηθούν ως επιλογές τα γήπεδα των Σερρών -με προϋπόθεση αύξηση της χωρητικότητας- της Λάρισας, το Πανθεσσαλικό και το ΟΑΚΑ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα δόθηκε η εντολή στην οικονομική διευθύντρια της ομάδας κ.Γκοντσαρόβα, στο πλαίσιο της σωστής προετοιμασίας, να προϋπολογίσει τα έξοδα που χρειάζονται να γίνουν σε κάθε ένα από τα υποψήφια γήπεδα, καθώς και τις υπόλοιπες οικονομικές παραμέτρους της προσωρινής μετεγκατάστασης. Σε περίπτωση που προκριθεί η περίπτωση του ΟΑΚΑ, δόθηκε εντολή να βρεθεί και ένα προπονητικό κέντρο που θα μπορεί να χρησιμοποιεί η ομάδα στην Αθήνα.

Συμφωνήθηκε επίσης ότι η τελική απόφαση μετεγκατάστασης πρέπει να ληφθεί ως το τέλος του χρόνου, με δεδομένο πως μέσα σε περίπου 6 μήνες προεργασίας, η ομάδα θα πρέπει να μετεγκατασταθεί για 3 έως 4 χρόνια. Παράλληλα ως τότε αναμένεται και το Προεδρικό Διάταγμα που θα πρέπει να ενσωματώνει όλες εκείνες τις τροποποιήσεις που κάνουν εφικτή την ανέγερση της Νέας Τούμπας.

Με αυτά τα δεδομένα και με τη συμμετοχή του Α.Σ. θα ληφθούν τότε οι οριστικές αποφάσεις για όλα τα ζητήματα όπως εκτιμά η διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης