Έγινε γνωστό το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ, εν όψει του αγώνα κόντρα στην Ομόνοια (22/10, 19:55, COSMOTE SPORT 3 HD) για την 1η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του UEFA Europa League.

Την Τετάρτη (21/10), παραμονή του αγώνα, ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:30 στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας. Η προπόνηση θα είναι ανοικτή τα πρώτα 15 λεπτά για τους εκπροσώπους του Τύπου. Για την είσοδο στις εγκαταστάσεις θα γίνεται θερμομέτρηση και θα συμπληρώνεται η σχετική φόρμα, ενώ η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στις 14:30, στην αίθουσα Τύπου της Τούμπας, θα δοθεί η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου του Αμπέλ Φερέιρα και εκπροσώπου των ποδοσφαιριστών. Για λόγους λήψης μέτρων ασφαλείας, η συνέντευξη Τύπου θα καλυφθεί τηλεοπτικά από το κανάλι του ΠΑΟΚ στο YouTube. Για την είσοδο στο γήπεδο της Τούμπας θα γίνεται θερμομέτρηση και θα συμπληρώνεται η σχετική φόρμα, ενώ η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική.

Η αντίστοιχη συνέντευξη Τύπου της Ομόνοιας, με τα ίδια υγειονομικά μέτρα, θα πραγματοποιηθεί στις 19:15, ενώ στις 20:00 θα διεξαχθεί η προπόνησή της στο γήπεδο της Τούμπας. Τα πρώτα 15΄ θα είναι ανοικτά για τους εκπροσώπους του Τύπου χωρίς κανείς να έχει πρόσβαση στον αγωνιστικό χώρο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης