Από επιτυχία στέφθηκε η επέμβαση στην οποία υπεβλήθη την Τρίτη ο Χοσέ Κρέσπο για το πρόβλημα που αντιμετώπιζε στον τένοντα του ορθού μηριαίου.

Ως γνωστόν ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός ταξίδεψε στην Ισπανία προκειμένου να εξεταστεί από τον γιατρό της Μπαρτσελόνα, Ραμόν Κουγκάτ και, όπως διαπίστωσε κι ο ίδιος, το πρόβλημα του έχρηζε χειρουργικής επέμβασης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έτσι ο στόπερ του ΠΑΟΚ πέρασε το κατώφλι του χειρουργείου και υπεβλήθη σε επιτυχημένη επέμβαση, όπως ενημέρωσε η ομάδα της Θεσσαλονίκης μέσω των λογαριασμών της στα social media.

Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι η επέμβαση στον Κρέσπο έγινε παρουσία του επικεφαλής του ιατρικού τιμ του «δικεφάλου» του Βορρά, Μάκη Παπασούλη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πλέον αναμένεται να γίνει γνωστός ο χρόνος αποθεραπείας του ποδοσφαιριστή.

«Θα ξεπληρώσω την αγάπη σας στο γήπεδο»

Μετά την ολοκλήρωση της επέμβασής του ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός ανέβασε μία φωτογραφία, η οποία συνοδευόταν από το εξής μήνυμα: «Συγνώμη για αυτόν τον μήνα που έχω λείψει, αλλά ήταν δύσκολο να καταλάβω ότι ένας τραυματισμός που ήταν για 2-3 εβδομάδες, ήταν τελικά κάτι περισσότερο. Από εδώ και πέρα ξεκινάει η αντίστροφη μέτρηση, ξεκινάει η αποκατάσταση για να επιστρέψω πιο δυνατός. Σας ευχαριστώ όλους για τα μηνύματα υποστήριξης. Όλη αυτή την αγάπη θα την ξεπληρώσω στο γήπεδο».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης