Στην τελική ευθεία έχει μπει η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον αγώνα της Πέμπτης (20/9, 7.55 μ.μ) κόντρα στην Τσέλσι, για την πρεμιέρα των ομίλων του Europa League.
Ο τεχνικός του «δικεφάλου» του Βορρά, Ραζβάν Λουτσέσκου είδε σήμερα τον Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς να βγάζει κανονικά το πρόγραμμα της προπόνησης, ωστόσο ο Σέρβος δεν προλαβαίνει το παιχνίδι με τους Λονδρέζους, καθώς πρέπει να αποθεραπευτεί πλήρως και να… φουλάρει για το ντέρμπι της ερχόμενης αγωνιστικής με την ΑΕΚ.
Από τις πρώτες δοκιμές του Ρουμάνου προπονητή, αυτό που φαίνεται είναι ότι οι Τσούμπα Ακπόμ και Πόντους Βέρνμπλουμ διεκδικούν θέση στο αρχικό σχήμα της ομάδας στο μεγάλο μεθαυριανό παιχνίδι.
Σε συνδυασμό με την εικόνα της ομάδας στο παιχνίδι της Κρήτης, αναμένεται να επιστρέψουν οι Δημήτρης Πέλκας και Δημήτρης Λημνιός, που πλέον είναι πιο «φρέσκοι» μετά την ξεκούραση τους στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος.
Πέραν αυτών, αλλαγή θα υπάρχει και στην αμυντική γραμμή, με τον Λέο Μάτος να τίθεται εκτός λόγω της αποβολής του στην αναμέτρηση με την Μπενφίκα.
Σε πρώτη φάση, αυτό που έδειξε ο Ρουμάνος τεχνικός είναι ότι προσανατολίζεται στην «μετακόμιση» του Βιεϊρίνια στα δεξιά, κάτι που σημαίνει πως εφόσον γίνει αυτό, ο Τόσκα θα πάρει τη θέση του στα αριστερά, μετρώντας κι αυτός αντίστροφα για το ντεμπούτο του.
Όλα αυτά όμως θα διευκρινιστούν μετά την αυριανή προπόνηση που θα γίνει στις 10 το πρωί στην Τούμπα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης