Στα ήδη σημαντικά προβλήματα που έχει ο τεχνικός του ΠΑΟΚ για τον αγώνα της Κυριακής στη Λεωφόρο κόντρα στον Παναθηναϊκο προστίθενται άλλα δύο, καθώς θα στερηθεί τις υπηρεσίες των Τζιόλη και Νομπόα.

Ο δεύτερος μάλιστα έκλεισε τη φετινή σεζόν -ίσως και την καριέρα του στον ΠΑΟΚ-, καθώς έφυγε για την πατρίδα του, τον Ισημερινό, προκειμένου να ενισχύσει την Εθνική ομάδα για τους αγώνες του Κόπα Αμέρικα. Ο πρώτος είναι τιμωρημένος από κάρτες και θα μείνει εκτός ομάδας.
 
Στον αντίποδα, ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης που είναι στη διαδικασία άμεσης επιστροφής στην ομάδα, αναμένεται να ακολουθήσει την αποστολή στην Αθήνα. Ο νεαρός πλάγιος μπακ που λόγω θλάσης στη γάμπα έμεινε εκτός αγωνιστικής δράσης στα τελευταία παιχνίδια του ΠΑΟΚ, έχει ανεβάσει ρυθμούς, είναι σαφώς καλύτερα και το γεγονός αυτό αυξάνει τις πιθανότητες να είναι άμεσα στη διάθεση του Γιώργου Γεωργιάδη ο οποίος με την σειρά του ίσως κρατήσει τον παίκτη για τα δυο τελευταία παιχνίδια των πλέι οφ, με τον Ατρόμητο και τον Αστέρα Τρίπολης που αναμένεται να αποδειχτούν και καθοριστικά.
 
Ερωτηματικό αποτελεί και η κατάσταση του Στέφανου Αθανασιάδη. Ο διεθνής φορ έπαιξε για λιγότερο από 25 λεπτά την Κυριακή, καθώς αποχώρησε τραυματισμένος και η προπόνηση της Παρασκευής έδειξε βελτίωση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ωστόσο, η συμμετοχή του θα κριθεί στη μεσημεριανή προπόνηση της Κυριακής, μετά το τέλος της οποίας η ομάδα θα ταξιδεύσει με το διαθέσιμο υλικό της στην Αθήνα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης