Στα άκρα έχουν οδηγηθεί οι σχέσεις του ΠΑΟΚ με τον Αργεντίνο επιθετικό, Φακούντο Περέϊρα, όσο ο τελευταίος δεν δείχνει διάθεση γεφύρωσης της διάστασης του με τον προπονητή Ιγκόρ Τούντορ.

Ο παίκτης δεν καταβάλει το πρόστιμο που αρχικά ήταν 100 ευρώ αλλά τώρα έχει αυξηθεί, θεωρώντας πως ο Κροάτης προπονητής τον αδικεί και τον έχει πάρει με αρνητική διάθεση λόγω της καθυστερημένης άφιξης του στην Ολλανδία για την έναρξη της προετοιμασίας. Έτσι το χάσμα δεν γεφυρώνεται, αλλά αντίθετα μεγαλώνει και πλέον ο ΠΑΟΚ εξετάζει την εκδοχή της λύσης της συνεργασίας μαζί του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ήδη για το θέμα αυτό έχει γίνει συζήτηση του Αθλητικού διευθυντή της ομάδας Φρανκ Αρνεσεν με τον ίδιο τον παίκτη αλλά και τον εκπρόσωπο του και αναζητείται μια τελευταία φόρμουλα λύσης για να επιστρέψει ο ποδοσφαιριστής στις προπονήσεις και το ομαδικό πρόγραμμα.

Σήμερα αν δεν λυθεί το ζήτημα και χάσει την απογευματινή προπόνηση της ομάδας τότε μάλλον δεν θα υπολογιστεί και για τον επαναληπτικό της Πέμπτης με την Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ στην Τούμπα με πιθανότερο πλέον το ενδεχόμενο του διαζυγίου καθώς ο ΠΑΟΚ περιμένει από τον ποδοσφαιριστή την πρώτη κίνηση και ο τελευταίος παραμένει αμετακίνητος στις θέσεις του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης