Μετά την νίκη του ΠΑΟΚ επί της Καλλονής με 2-1 ο Στέφανος Αθανασιάδης μίλησε για την ομάδα, για τη διαιτησία και έστειλε μήνυμα προς τον κόσμο του «Δικεφάλου του Βορρά».

«Παίξαμε μόνοι μας εναντίον όλων. Ο κάθε παίκτης βοηθούσε τον συμπαίκτη του, δεν είναι μια απλή νίκη. Με όλα όσα έγιναν ο κόσμος πιστεύω να κατάλαβε και να έρθει στο γήπεδο κοντά μας. Έχω πολλά χρόνια να παίξω χαφ, ελπίζω να μην ξαναγίνει. Αυτό που είπαμε μετά τον αγώνα της Τρίπολης, ήταν πως μόνο εμείς μπορούμε να αλλάξουμε την κατάσταση. Όλος ο κόσμος βλέπει όλα αυτά που γίνονται μέσα στο γήπεδο και το θέμα είναι να έρθει δίπλα μας και να μας βοηθήσει», είπε ο επιθετικός του «Δικεφάλου του Βορρά» και συνέχισε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ο Κάτσε δεν συγκρατήθηκε και δέχθηκε κόκκινη κάρτα. Όλοι οι παίκτες λένε κάτι την ώρα του αγώνα. Είναι στην κρίση του τι θα κάνει. Στα αποδυτήρια είπαμε πως δεν πρέπει να ξανακάνουμε το ίδιο παιχνίδι, δεν μπορώ να πω τη λέξη, αλλά να παίξουμε έξυπνα κι ο πάγκος να μας καθοδηγεί με ηρεμία».

Κλείνοντας, σημείωσε: «Αυτή η κατάσταση είναι από την αρχή του πρωταθλήματος. Δεν έχουμε άλλη επιλογή. Το να τρέχουμε στους διαιτητές, να μαλώνουμε δεν κερδίζουμε τίποτα. Αν δείτε την αντιμετώπισή μας θα καταλάβετε. Αν κάνω κάτι αμέσως θα δεχθώ κίτρινη κάρτα κατευθείαν. Γι’ αυτό τραβιόμαστε πίσω για να μην δεχθούμε κίτρινες κάρτες».

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης