Στην αντεπίθεση θα περάσει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφορικά με το χθεσινό δημοσίευμα του «One Channel», που έκανε λόγο περί ιδιοκτησίας των εγκαταστάσεων της Ξάνθης από εταιρεία συμφερόντων του Ιβάν Σαββίδη και συνέδεε τον τελευταίο με την ακριτική ομάδα.

Το νομικό τμήμα των «ασπρόμαυρων» αναμένεται σήμερα να προχωρήσει σε μηνύσεις και αγωγές για το εν λόγω θέμα κατά του συγκεκριμένου καναλιού, συμφερόντων Βαγγέλη Μαρινάκη, κατά της ιστοσελίδας «to10.gr» και του Κώστα Καραπαπά, αναφορικά με τις πρόσφατες δηλώσεις που έκανε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με το sdna.gr, οι άνθρωποι του «δικεφάλου» του Βορρά σκοπεύουν να κινηθούν νομικά και κατά των ΜΜΕ που υιοθετούν τα ψεύδη, όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν, και παρουσιάζουν τον ισχυρό άνδρα του ΠΑΟΚ ως ιδιοκτήτη της Ξάνθης.

Από τη μεριά του, ο Ολυμπιακός την Τετάρτη προχώρησε σε επίσημη καταγγελία στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού με αφορμή το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού One για τη σχέση των δύο ομάδων.

Πιο συγκεκριμένα, στο Υπουργείο Παιδείας, όπου είναι τα γραφεία της ΕΕΑ, βρέθηκαν σήμερα η γενική διευθύντρια της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ Λίνα Σουλούκου, ο αντιπρόεδρός της Δημήτρης Αγραφιώτης και ο δικηγόρος Δημήτρης Καρπετόπουλος, θέτοντας μεταξύ άλλων σοβαρό ζήτημα για την αξιοπιστία του πρωταθλήματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι άνθρωποι των Πειραιωτών κατέθεσαν όλα τα στοιχεία του σχετικού ρεπορτάζ, ζητώντας τη διερεύνηση της υπόθεσης σε βάθος.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η ΕΕΑ συνεδριάζει κάθε Πέμπτη, ωστόσο -μέχρι στιγμής- δεν έχει αποσαφηνισθεί, εάν στην αυριανή της συνεδρίαση θα επιληφθεί της καταγγελίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης