Ρεπό ως την Πέμπτη έχουν όλοι οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος. Έτσι αυτό το περιθώριο έδωσε την δυνατότητα ενός ιδανικού τριήμερου από τον Αμπέλ Φερέιρα προς τους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είναι δεόντως καταπονημένοι από τα συνεχή ως τώρα παιχνίδια.

Την ευκαιρία αυτή αξιοποίησε και ο ίδιος ο Πορτογάλος τεχνικός που έφυγε σήμερα το πρωί για την πατρίδα του ώστε να δει τα πρόσωπα της οικογένειάς του. Το νέο ραντεβού έχει οριστεί για την Πέμπτη, όταν και θα ξεκινήσει η προετοιμασία με φόντο την αναμέτρηση με την ΑΕΚ, αλλά και την πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Europa League, όταν ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί την Ομόνοια στην Τούμπα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ωστόσο στον ΠΑΟΚ έχουν έντονη διαδικαστική λειτουργία με την οργάνωση και ολοκλήρωση των τελευταίων μεταγραφικών κινήσεων, όπως η παραχώρηση του Δημήτρη Πέλκα στην Φενέρμπαχτσέ, αλλά και η άφιξη των τελευταίων μεταγραφικών αποκτημάτων, μεταξύ των οποίων αναφέρονται ο Αυστριακός Τόμας Μουργκ της Ραπίντ Βιέννης και ο Ισπανός Κρίστο Γκονζάλεθ που ανήκει στην Ουντινέζε.

Μετά την παραχώρηση με ελεύθερη μεταγραφή του Κώστα Μπαλογιάννη στον ΟΦΗ, το ρόστερ θα υποστεί διαφοροποιήσεις ως το τέλος της ημέρας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης