Καθησυχαστικός για τον τραυματισμό που υπέστη στο πρώτο επίσημο φετινό ευρωπαϊκό παιχνίδι του ΠΑΟΚ, το βράδυ της Τρίτης (25/8) στην Τούμπα, για τον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League, με την Μπεσίκτας, είναι ο Ροντρίγκο Σοάρες.

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός, ο οποίος αντικαταστάθηκε, αναγκαστικά, στο πρώτο ημίχρονο του νικηφόρου για τον «Δικέφαλο» ματς με τους Τούρκους, λόγω θλάσης, εκφράστηκε με ανάρτησή του σε προφίλ του στο διαδίκτυο, αναφέροντας:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Πρώτα από όλα, κάτι που είναι το πιο σημαντικό, είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος για το επίτευγμά μας στο τελευταίο παιχνίδι, δουλέψαμε πολύ και το αξίζαμε. Ηταν ένα μείγμα συναισθημάτων για μένα, ευτυχίας, πάνω από όλα και στεναχώριας, λόγω του τραυματισμού μου. Για τους περίεργους, δεν είναι ο ίδιος τραυματισμός που αντιμετώπισα στο διάστημα της προετοιμασίας, ο οποίος έχει πλήρως ξεπεραστεί. Θα είμαι σύντομα ξανά διαθέσιμος για να παλέψω για την ομάδα μας και να κάνω αυτό που αγαπώ. Ευχαριστώ όλους για τα μηνύματα που μου στείλατε και την υποστήριξη. Νιώθω τη στήριξή σας».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης