Το δικό του μήνυμα στο ποδοσφαιρικό τμήμα του ΠΑΟΚ θέλησε να στείλει ο Ιβάν Σαββίδης, λίγες ώρες πριν την επίσημη έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων για τη σεζόν 2022/23 και συγκεκριμένα την πρώτη αναμέτρηση με τη Λέφσκι Σόφιας (21/7, 20:00) στο «Γκεόργκι Ασπαρούχοφ», για το Β’ προκριματικό γύρο του UEFA Europa Conference League.

Αρχικά, ο ισχυρός άνδρας των «ασπρόμαυρων» αναφέρθηκε σε όσους μετακόμισαν στην Τούμπα αυτό το καλοκαίρι, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Όλοι μας είμαστε επιφορτισμένοι να σας κάνουμε να νιώσετε όχι ότι ήρθατε σε μια νέα ομάδα, αλλά σε μια νέα οικογένεια».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εν συνεχεία, σχολίασε τόσο το παιχνίδι κόντρα στο βουλγάρικο σύλλογο όσο και γενικότερα τους στόχους του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη.

Όπως τόνισε ο Ιβάν Σαββίδης: «Οι αγώνες κερδίζονται ήδη από την ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια. Να είστε με καθαρό μυαλό και με αυτοπεποίθηση. Να μην σκέφτεστε τίποτα πέρα από το αυριανό ματς.

Η κατάσταση είναι τέτοια που κάποιοι άνθρωποι περιμένουν μια χαρά από τον ΠΑΟΚ, καθώς όλα έχουν δυσκολέψει στη ζωή τους. Μου έλειψαν οι αγώνες και η επαφή μαζί σας, ανυπομονώ εξίσου με εσάς για ποδόσφαιρο!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είμαι πολύ ικανοποιημένος από τις πληροφορίες που έχω συλλέξει για το πόσο καλά δουλέψατε στην προετοιμασία. Αυτή η δουλειά θα βγει και στα παιχνίδια! Καλή αρχή και να φτάσουμε εκεί που ανήκει ο ΠΑΟΚ, στις κορυφαίες ευρωπαϊκές ομάδες».

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης