Η επιθυμία των δύο έγινε πραγματικότητα… Ο ΠΑΟΚ και Χρήστος Τζόλης θα συνεχίσουν μαζί για ακόμη τέσσερα χρόνια, καθώς συμφώνησαν να επεκτείνουν τη συνεργασία τους μέχρι το 2024, όπως αναφέρει το sdna.gr.

Ο 18χρονος μεσοεπιθετικός άρπαξε από τα… μαλλιά την ευκαιρία που του δόθηκε από τον Αμπέλ Φερέιρα κατά τη διάρκεια των playoffs, δικαιώνοντας με το καλημέρα τους επιτελείς του Δικεφάλου που έβλεπαν στο πρόσωπό του ένα project με σπουδαία προοπτική. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κάτι που φρόντισε και ο ίδιος να σφραγίσει με την εμφάνισή του κόντρα στην Μπεσίκτας, πραγματοποιώντας ονειρικό ευρωπαϊκό ντεμπούτο με τη φανέλα του ΠΑΟΚ και χαρίζοντας στην ομάδα του την πρόκριση στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

Στη συμφωνία των δύο πλευρών για νέο συμβόλαιο, σημαντικό ρόλο έπαιξε και η επιθυμία του νεαρού άσου να αποδεχθεί χωρίς δεύτερη σκέψη την πρόταση ανανέωσης του Δικεφάλου, χωρίς ρήτρα αποδέσμευσης, έχοντας απόλυτη εμπιστοσύνη στους «ασπρόμαυρους».

Το σημαντικό στην υπόθεση του νέου συμβολαίου έγκειται στο γεγονός πως ο ΠΑΟΚ κατάφερε να… μηδενίσει τη ρήτρα των 2 εκατομμυρίων ευρώ, φέρνοντας τη συμφωνία στον έλεγχό του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης