Ο Χουμπ Στέφενς τόνισε μετά το ματς του ΠΑΟΚ με την Σαχτιόρ Καραγκαντί ότι δεν έμεινε καθόλου ικανοποιημένος για την εμφάνιση των παικτών του και εξήγησε γιατί προχώρησε στην αλλαγή του λυτρωτή Βούκιτς.

«Σήμερα δεν ήταν το καλύτερό μας παιχνίδι, στο τέλος πετύχαμε δύο γκολ, είμαστε χαρούμενοι γι’ αυτό, αλλά θα έπρεπε να προηγούμασταν στο πρώτο ημίχρονο για να μην έχουμε προβλήματα», είπε αρχικά ο Χουμπ Στέφενς και πρόσθεσε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Μπορείτε να δείτε και εσείς πόσο σημαντικό είναι όλοι παίκτες να είναι υγιείς για να μπορείς να τους χρησιμοποιήσεις ανά πάσα στιγμή. Δεν είναι καθόλου εύκολο απέναντι σε έναν αντίπαλο που έχει 9-10 παίκτες πίσω από την μπάλα. Σε τέτοια παιχνίδια πρέπει να χρησιμοποιήσεις τις ευκαιρίες που κάνεις και εμείς δεν το κάναμε, αυτό ήταν το μεγαλύτερο πρόβλημα».

Για την αλλαγή του Βούκιτς και γιατί δεν έβαλε τον Νέτσιντ: «Όταν παίζεις με έναν αντίπαλο που έχει πολλούς ψηλούς παίκτες δεν βοηθάει ακόμη ένας ψηλός ανάμεσά τους. Χρειάζεσαι έναν παίκτη με αίσθηση του γκολ, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ο Τόμας δεν την έχει.

Έκρινα ότι σήμερα δεν μπορούσε να μας βοηθήσει. Επίσης, το να βάλεις του Βούκιτς που έχει την αίσθηση του πότε θα τρυπώσει μέσα στην περιοχή, είναι καλύτερο απ’ ότι να έχεις έναν παίκτη μόνιμα μέσα στην περιοχή. Πάντως και ο Βούκιτς και ο Νέτσιντ προέρχονται από τραυματισμούς και θέλουν τον χρόνο τους».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το άλλο παιχνίδι του ομίλου και τη νίκη της Αλκμάαρ: «Είναι νωρίς και νομίζω ότι δεν είναι η στιγμή να δίνουμε σημασία στα άλλα παιχνίδια. Για εμάς σημαντικό είναι μόνο το παιχνίδι της Κυριακής που είναι το επόμενο ματς».

Επιμέλεια: Κατερίνα Νινιού

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης