Να επιβάλλει τον ρυθμό του και να παίξει με υπομονή και συγκέντρωση θα πρέπει ο ΠΑΟΚ απέναντι στην Μακάμπι Χάιφα όπως επισήμανε ο Χουμπ Στέφενς στη συνέντευξη Τύπου, ενόψει του αυριανού αγώνα με τους Ισραηλινούς στην Τουμπα για την 3η αγωνιστική του Europa League.

Παράλληλα ο Ολλανδός τεχνικός δήλωσε πως η ομάδα του καθημερινά μεγαλώνει, στάθηκε στην παρουσία του κόσμου, πρόσθεσε πως η ομάδα του έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης, ενώ ξεκαθάρισε πως δεν είναι ακόμα η ώρα για να αγωνιστεί ο Κάτσε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ολλανδός τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου:

Για το αν είναι ικανοποιημένος από τη μέχρι τώρα παρουσία του ΠΑΟΚ: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος που όλοι οι ποδοσφαιριστές μου είναι γεροί. Γιατί αν θέλεις και χρειαστεί, μπορείς να αλλάξεις πρόσωπα. Επίσης είμαι ευχαριστημένος που βήμα – βήμα μεγαλώνουμε. Είναι σημαντικό που παίζουμε εναντίον μίας καλής και τεχνικής ομάδας και θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πως θα επιβάλλουμε εμείς τον τρόπο παιχνιδιού μας».

Για το αν ο ΠΑΟΚ βασίζεται περισσότερο πλέον στην ομαδικότητα: «Έχω ήδη μιλήσει στους παίκτες και τους έχω πει ότι κάποια πράγματα δεν μου άρεσαν στο παιχνίδι με την Τρίπολη, παρόλο που πολλές εφημερίδες έγραψαν ότι ήταν ένα από τα καλύτερά μας παιχνίδια. Έχουμε ακόμη πολλά να διορθώσουμε και πολλά σκαλοπάτια να ανέβουμε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το ποιο θα είναι το κλειδί στον αυριανό αγώνα: «Να έχουμε υπομονή και να προσπαθήσουμε να παίξουμε το δικό μας ποδόσφαιρο».

Για το ότι η Τούμπα θα είναι αύριο γεμάτη: «Το ελπίζουμε να είναι γεμάτη και ελπίζουμε πως οι φίλαθλοί μας θα απολαύσουν ένα καλό παιχνίδι και πως εμείς θα καταφέρουμε να το κερδίσουμε».

Για τις πολλές φάσεις που δέχεται σε κάθε ματς η άμυνα του ΠΑΟΚ: «Με τον τρόπο που αγωνιζόμαστε, είναι λογικό να δέχεσαι ευκαιρίες από τον αντίπαλο. Πιο σημαντικό είναι όμως να εκμεταλλεύεσαι τις δικές σου και να πετυχαίνεις ένα παραπάνω γκολ από αυτόν».

Για τους πολλούς διεθνείς που διαθέτει ο ΠΑΟΚ ενόψει των αγώνων μεταξύ Ελλάδας και Ρουμανία: «Ελπίζω πως αυτό θα τους βοηθήσει και θα τους δώσει αυτοπεποίθηση μέχρι αυτούς τους αγώνες. Πρέπει να τους προσέξουμε λίγο παραπάνω βέβαια από τους υπόλοιπους, γιατί θα έχουν περισσότερα παιχνίδια στα πόδια τους. Ο αγώνας εναντίον της Ρουμανίας φαίνεται πάντως για την Ελλάδα πιο βατός απ ότι θα ήταν με την Γαλλία ή την Πορτογαλία και οι διεθνείς μας πρέπει να είναι χαρούμενοι που θα λάβουν μέρος σε αυτό το ματς».

Για το επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος: «Είναι καλό πιστεύω. Ο Ολυμπιακός είναι πρώτος και εμείς είμαστε τρεις βαθμούς πίσω του γιατί χάσαμε ένα παιχνίδι που δεν έπρεπε να χάσουμε. Όλες οι ομάδες πάντως παλεύουν σε κάθε ματς για όσες πιθανότητες έχουν».

Για τον Κάτσε: «Δεν είναι μόνο πρόβλημα της ομάδας, είναι πρόβλημα και του ίδιου του ποδοσφαιριστή και του τι υπάρχει στο μυαλό του μετά από όλα όσα έχουν γίνει. Θα πρέπει να βρούμε την κατάλληλη στιγμή για να τον χρησιμοποιήσουμε και πάλι και τώρα δεν είναι αυτή η στιγμή».

Για το τι πρέπει να προσέξει αύριο ο ΠΑΟΚ: «Σίγουρα οι αντίπαλοι είναι τεχνικά πολύ καλοί και παίζουν επιθετικό ποδόσφαιρο. Θα είναι πραγματικά ενδιαφέρον να δούμε πως θα αντιδράσουμε απέναντι σε μια τέτοιου είδους ομάδα και το πώς θα επιβληθούμε. Όλοι οι παίκτες μου ξέρουν τι πρέπει να κάνουν μέσα στο γήπεδο και πως θα αντιμετωπίσουμε τη Μακάμπι».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης