Στέφενς: «Το άδειο γήπεδο είναι ένα πρόβλημα»

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 29 Ιουλίου 2013, 19:13
Στέφενς: «Το άδειο γήπεδο είναι ένα πρόβλημα»
Χαμηλούς τόνους κράτησε ο Χουμπ Στέφενς στη συνέντευξη Τύπου για την αυριανή αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τη Μέταλιστ.

«Γνωρίζαμε το πρόγραμμα, πότε είναι τα ευρωπαϊκά παιχνίδια, ξέραμε ότι δεν θα έχει ξεκινήσει το πρωτάθλημά μας, γι αυτό και κάναμε πολλούς φιλικούς αγώνες» τόνισε αρχικά ο Ολλανδός και συμπλήρωσε: « Όσον αφορά τον καιρό, ξέραμε ότι αυτή είναι η Ελλάδα. Είναι πολύ δύσκολο να σάς πω τώρα με ποιο αποτέλεσμα θα ήμουν ικανοποιημένος, θα μου ήταν πιο εύκολο να σας πω μετά τα 90 λεπτά αν είμαι ικανοποιημένος ή όχι.

Είναι μία ομάδα που είναι πολλά χρόνια μαζί. Πρέπει να δώσουμε σημασία και στον προπονητή της που την δουλεύει πολλά χρόνια».

Για το γεγονός ότι δεν έχει δίπλα του κάποιον παίκτη για να μιλήσει: «Δεν ήμασταν υποχρεωμένοι να έχουμε, νομίζω ότι είμαστε πολλά άτομα εδώ μέσα για να έφερνα και παίκτη μαζί».

Για το πνεύμα που πρέπει να έχει ο ΠΑΟΚ: «Ελπίζω να έχουν οι παίκτες μου όλα αυτά που χρειάζεται. Νομίζω ότι πρέπει να δώσουμε παραπάνω απ' ότι δώσαμε στα φιλικά παιχνίδια».

Για την κατάσταση που βρίσκεται ο ΠΑΟΚ: «Υπάρχουν ερωτηματικά σίγουρα όταν έχεις δώσει μόνο φιλικά παιχνίδια, γιατί δεν είσαι βέβαιος ποιος παίκτης είναι στην καλύτερη φάση του».

Για το άδειο γήπεδο: «Έχω παίξει και πάλι στην Μαδρίτη με την Αϊντχόβεν σε άδειο γήπεδο. Είμαι σίγουρος ότι το άδειο γήπεδο είναι ένα πρόβλημα. Μετά από εκείνο μπορώ να πω ότι είναι καλύτερο να παίζεις σε γεμάτο γήπεδο, έστω και με αντίπαλους οπαδούς. Δεν θυμάμαι πραγματικά το σκορ».

Για το παιχνίδι της Μέταλιστ: «Θέλουμε να πάρουμε την μπάλα όσο πιο γρήγορα μπορούμε στα πόδια μας. Είναι καλή, τεχνική ομάδα αυτό θα είναι δύσκολο, οπότε όταν έχουν τη μπάλα θα πρέπει να κλείνουμε τους χώρους. Σίγουρα θέλουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας όμως και αυτός είναι ένας τρόπος».

Για τον Λούκας: «Δεν έχω πρόβλημα με τον Λούκας. Δεν ξέρω τι έχει ειπωθεί στην Ουκρανία, έχω καλή συνεργασία μαζί του και είναι πολύ καλός παίκτης. Ακόμη και οι καλοί παίκτες όμως πρέπει να είναι με την ομάδα, κάτι που ξέρει να κάνει καλά».

Για το αν ρώτησε κάποιους συμπατριώτες του για το ουκρανικό ποδόσφαιρο: «Δεν ρώτησα, το επιτελείο μου είδε ζωντανά την Μέταλιστ. Ακόμη και εγώ, όμως, έχω εικόνα, ούτε ο Λούκας δεν χρειάστηκε να μου πει κάτι».

Τέλος ο τεχνικός του ΠΑΟΚ είπε τα εξής: «Συμφωνώ με τον προπονητή της Μέταλιστ, οι παίκτες είναι αυτοί που αγωνίζονται. Οι προπονητές μπορούν πριν από το παιχνίδι να πουν κάποια πράγματα και ίσως και στο ημίχρονο αλλά δεν είναι κάτι που μπορούμε να αλλάξουμε δραστικά. Βλέπουμε και κάνουμε κάποιες μικρές αλλαγές και μετά τα 90 λεπτά έχουμε δει κάποια πράγματα και προσπαθούμε να τα αλλάξουμε. Οι παίκτες πρέπει να ευχαριστηθούν όσο μπορούν το ματς παρόλο που θα είναι μπροστά σε άδειες κερκίδες».

Επιμέλεια: Γιώργος Περράκης

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 29 Ιουλίου 2013, 19:39