Δημοσίευμα από την Γερμανία αναφέρει ότι ο ΠΑΟΚ ενδέχεται να κινηθεί τον Γενάρη για την απόκτηση του Κυριάκου Παπαδόπουλου. Όπως τονίζει το «fussball.news» τόσο ο Έλληνας στόπερ, όσο και ο Μπόμπι Γουντ, που αγωνίζεται στην επίθεση, αποτελούν «αγκάθια» για το Αμβούργο καθώς αμείβονται με περισσότερα από τέσσερα εκατομμύρια ευρώ ετησίως, αλλά δεν αγωνίζονται.

Μάλιστα, η ομάδα του γερμανικού λιμανιού προσπάθησε να τους παραχωρήσει, ωστόσο δεν βρέθηκε ομάδα να επωμιστεί το συμβόλαιό τους, αλλά και το ρίσκο λόγω των συχνών τραυματισμών τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναφορικά με το σενάριο της μετακόμισης του Παπαδόπουλου στο ΠΑΟΚ το δημοσίευμα αναφέρει:

«Για τον Παπαδόπουλο, ωστόσο, το συμβόλαιο του οποίου λήγει το καλοκαίρι, οι πιθανότητες μιας μεταγραφής το χειμώνα είναι τουλάχιστον κάπως καλύτερες. Ο Έλληνας αμυντικός συνδέεται ξανά και ξανά με τον ΠΑΟΚ. Ο “Πάπα” προέρχεται από την περιοχή και θεωρείται μεγάλος οπαδός του συλλόγου. Το αν μπορεί να φανταστεί, ωστόσο, την επιστροφή του στο αδύναμο σε αθλητικό επίπεδο ελληνικό πρωτάθλημα, είναι αβέβαιο. Άλλωστε, είναι ακόμα μόνο 27 ετών και έχει ακόμα μερικά “καλά” χρόνια μπροστά του».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης