Το ταξίδι της επιστροφής από τη Βαρκελώνη ήταν ένα από τα πιο ευχάριστα της ζωής τους. Με τον αέρα της νίκης επί της Μπαρτσελόνα και την παιδική ξεγνοιασιά η ομάδα Κ12 του ΠΑΟΚ έκανε αισθητή την παρουσία της τόσο κατά τη διάρκεια της πτήσης, όσο και στην δίωρη αναμονή της στο Ελευθέριος Βενιζέλος πριν πετάξει για Θεσσαλονίκη.

Οι πιτσιρικάδες του Δικεφάλου μετέτρεψαν το αεροδρόμιο σε γήπεδο ποδοσφαίρου κι άρχισαν να επιδίδονται σε διαγωνισμό freestyle. Νικητής; Ο Θεοδωρίδης. Μία ώρα αργότερα, στο Μακεδονία τους περίμενε αποθεωτική υποδοχή από τους γονείς τους και τις οικογένειές τους. Οι μικροί γεμάτοι αμηχανία έκαναν τις πρώτες και μοναδικές ομαδικές δηλώσεις τους κι έπειτα χάθηκαν στην αγκαλιά των δικών τους ανθρώπων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το PAOK TV παρουσιάζει τα πλάνα από την επιστροφή της ομάδας στη Θεσσαλονίκη. Με μπόνους τις φάσεις των γκολ. Θυμηθείτε το ψηλοκρεμαστό σουτ του Τζόλη, το εντυπωσιακό γύρισμα και το πλασέ του Λιάβα και δείτε για πρώτη φορά την εκπληκτική ποδιά του Τσέλιου από την οποία ξεκίνησε η φάση της χρονιάς. Η αντεπίθεση για σεμινάριο που κατέληξε σε γκολ. Δεν μέτρησε, αλλά τι σημασία έχει;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης