Νωρίτερα από τις προηγούμενες χρονιές ξεκινάει φέτος ο ΠΑΟΚ την καλοκαιρινή προετοιμασία του, απόντων φυσικά των διεθνών του που βρίσκονται στην Βραζιλία.

Την προσεχή Τετάρτη, στις 25 Ιουνίου (18:30), στο γήπεδο της Τούμπας θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας, οι ποδοσφαιριστές της οποίας θα περάσουν από τα καθιερωμένα εργομετρικά τεστ και στις 30 Ιουνίου η αποστολή θα αναχωρήσει για το Ελατοχώρι Πιερίας, όπου θα παραμένει μέχρι τις 7 Ιουλίου, προκειμένου να πραγματοποιήσει το πρώτο κομμάτι της καλοκαιρινής προετοιμασίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη συνέχεια ο ΠΑΟΚ θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη και στις 10 Ιουλίου θα ταξιδέψει για το Ούστερμπεκ της Ολλανδίας όπου μέχρι τις 27 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας της ομάδας για τις υποχρεώσεις της νέας σεζόν. Εκεί θα διεξαχθούν και τα πρώτα φιλικά του «Δικεφάλου», το πρόγραμμα των οποίων θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες.

Υπενθυμίζεται πως από χθες βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη και ξεκίνησαν ατομική προετοιμασία για την βελτίωση της ατομικής τους κατάστασης οι Μάρτενς, Σαββίδης και Πόζογλου με τον συνεργάτη του Άγγελου Αναστασιάδη, Λεωνίδα Δημητρακόπουλο.

Στο γκρουπ των ποδοσφαιριστών που ξεκινούν νωρίτερα προπονήσεις συμπεριλαμβάνεται και ο Χέντβιγκες Μαντούρο. Ο Ολλανδός, όμως, παρέμεινε στην πατρίδα του, λόγω του θανάτου του θείου του, και αναμένεται στη Θεσσαλονίκη τις επόμενες μέρες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης