«Στο ποδόσφαιρο δεν γίνονται θαύματα»

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 8 Ιανουαρίου 2017, 17:19
«Στο ποδόσφαιρο δεν γίνονται θαύματα»
Ο Ιγκόρ Τούντορ που είναι πλέον προπονητής της Καραμπούκσπορ παραχώρησε συνέντευξη στην τουρκική εφημερίδα Sabah και μίλησε για το ελληνικό ποδόσφαιρο και την πρώην ομάδα του, τον ΠΑΟΚ.

Ο Κροάτης τεχνικός είπε για τον «Δικέφαλο του Βορρά»: «Ο Ιβάν Σαββίδης θέλει να κερδίσει το πρωτάθλημα. Αλλά υπάρχει η πραγματικότητα του Ολυμπιακού. Στο ποδόσφαιρο δεν γίνονται θαύματα. Η πραγματικότητα του ΠΑΟΚ είναι ότι αλλάζει διαρκώς παίκτες, προπονητές, διοικητικά στελέχη. Δεν κάναμε καλή πορεία στο πρωτάθλημα κι αυτό δημιούργησε κακή ατμόσφαιρα ανάμεσα στους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο. Ήθελαν αυτό να αλλάξει και για αυτό έφυγα από τον ΠΑΟΚ. Ο Σαββίδης θέλει να κερδίσει, αλλά για να γίνει αυτό χρειάζεται σταθερότητα. Πρώτα πρέπει να δημιουργηθεί μία σωστή δομή στην ομάδα και τη διοίκηση. Με τον καιρό, θα τα μάθουν όλα αυτά».

Για τον Γκάρι Ροντρίγκεζ που αναμένεται να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στη Γαλατάσαραϊ, τόνισε: «Στην Ελλάδα οι περισσότερες ομάδες έχουν κλειστές άμυνες. Στην Τουρκία το επίπεδο είναι υψηλότερο και ο Γκάρι θα έχει το χώρο για να δείξει τις ικανότητες του. Είναι ένα παίκτης που του αρέσει να μαθαίνει και να βελτιώνεται συνέχεια».

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 8 Ιανουαρίου 2017, 17:20