Πεπεισμένος ότι η ομάδα του γνωρίζει τι χρειάζεται να πράξει για να πάρει την πρόκριση για τα πλέι οφ του Champions League εμφανίστηκε ο Ερικ Τεν Χαγκ στη συνέντευξη Τύπου, εν όψει της αυριανής ρεβάνς του Άγιαξ με τον ΠΑΟΚ για τον γ΄ προκριματικό γύρο της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Οι δύο ομάδες έχουν το ισόπαλο 2-2 από την πρώτη μεταξύ τους «μάχη» στο γήπεδο της Τούμπας, με τον τεχνικό των Ολλανδών, μεταξύ άλλων, να αναφέρει:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Θα παίξουμε επιθετικά, έχουμε λύσει τα προβλήματα της προηγούμενης εβδομάδας και ό,τι βγει και πάλι στο δρόμο μας, θα το λύσουμε. Μπορούμε να αντεπεξέλθουμε απέναντι στον ΠΑΟΚ. Όλη η ομάδα ξέρει τι να κάνει. Περιμένω ότι θα έχουμε μεγαλύτερο έλεγχο στον αγωνιστικό χώρο, σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι».

 

Ερωτηθείς σχετικά, εξήγησε πως στα πλάνα θα συγκαταλέγονται κανονικά οι Μαζραουϊ, Φαν Ντε Μπέεκ, ενώ για το ότι η ομάδα του είναι πιο έτοιμη αγωνιστικά από τον αντίπαλό της, είπε: «Χρειαζόμαστε αγωνιστικά λεπτά για να συνηθίσουμε σε αυτό το επίπεδο. Δουλεύουμε σε αυτοματισμούς. Επίσης, θέλουμε να γίνουμε καλύτεροι σε φυσική κατάσταση. Σε αυτήν τη φάση, είμαι χαρούμενος για τις πολλές υποχρεώσεις μας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Ο Ντάλεϊ Μπλιντ, με τη σειρά του, δήλωσε: «Το 2-2 στη Θεσσαλονίκη ήταν ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα. Τώρα, θέλουμε μόνο να νικήσουμε. Το ποδόσφαιρο κυριαρχίας μας ταιριάζει περισσότερο. Δεν είμαστε μια ομάδα που περιμένει, θέλουμε να έχουμε τον έλεγχο και αυτό θα συμβεί ξανά αύριο. Όπως πέρυσι στην αρχή της σεζόν, έτσι και στην προκειμένη, ψάχνουμε τους αυτοματισμούς μας. Δεν μπορούν να έρθουν αυτοί, όμως, άμεσα. Είμαι σίγουρος ότι θα έρθουν. Γίνεται αντιληπτό πως και πάλι δημιουργείται κάτι όμορφο στην ομάδα».

 

Για το κακό διάστημα του Άγιαξ στην Τούμπα, όταν και δέχτηκε τα δύο γκολ από τον ΠΑΟΚ, ο πολυσύνθετος αμυντικός του «Αίαντα» σχολίασε: «Ήταν εκνευριστικό αυτό στον αγωνιστικό χώρο, κάτι που δεν μπορούσαμε να το αλλάξουμε. Στο δεύτερο ημίχρονο, ωστόσο, ήμασταν πολύ καλύτερα. Μάθαμε από αυτό. Η επικοινωνία μεταξύ μας γίνεται καλύτερη και όλοι ξέρουν περισσότερο τι απαιτείται να κάνουμε».

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης