Τους λόγους που τον οδήγησαν στην απόφαση να αποχωρήσει από την Ντιναμό Μόσχας αποκάλυψε ο Κριστιάν Νομπόα.

Πιο συγκεκριμένα ο μέσος από το Εκουαδόρ επισήμανε ότι τα οικονομικά μέτρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης κατά της Ρωσίας και η… κατρακύλα που υπέστη to ρούβλι ήταν οι αιτίες που εγκατέλειψε τη ρωσική πρωτεύουσα, πριν γίνει εν τέλει κάτοικος Τούμπας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Περίμενα όλο το χρόνο για να μου ανανεώσουν το συμβόλαιο. Μου έλεγαν διαρκώς αργότερα, όμως η πρόταση δεν ήρθε. Ο μοναδικός όρος που έβαλα εγώ ήταν το συμβόλαιο να είναι το λιγότερο διάρκειας 2.5 ετών . Αυτοί μου πρότειναν εξάμηνο και να πληρώνομαι σε ρούβλια» ανέφερε αρχικά ο νεοαποκτηθείς μέσος του ΠΑΟΚ.

Εν συνεχεία ο Νομπόα ξεκαθάρισε πως δεν είχε πρόβλημα να συνεχίσει στο ρωσικό σύλλογο, επισημαίνοντας ωστόσο ότι οι συνθήκες ήταν τελικά απαγορευτικές.

«Όλοι οι ποδοσφαιριστές πληρώνονται σε ευρώ, αυτό γιατί να αλλάξει με μένα; Μέσα σε μια εβδομάδα η ισοτιμία ευρώ με ρούβλι κατρακύλησε και ο μισθός μου σε ευρώ… έβγαινε 300.000- 400.000 ευρώ το χρόνο. Δεν ήθελα να μείνω έπειτα από αυτό. Κατά τα άλλα, δεν είχα κανένα πρόβλημα διότι πρόκειται για σοβαρή ομάδα» επισήμανε χαρακτηριστικά

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης