Το… πάθημα του Παναθηναϊκού απέναντι στην Καμπάλα θα πρέπει να γίνει μάθημα στον ΠΑΟΚ, όπως διαμήνυσε ο Ίγκορ Τούντορ στη συνέντευξη Τύπου, ενόψει του αυριανού αγώνα των δύο ομάδων για την πρεμιέρα των ομίλων του Europa League.

Παράλληλα ο Κροάτης τεχνικός είπε με νόημα ότι στόχος της ομάδας του, όπως σε κάθε ματς, είναι η νίκη, που θα πρέπει να συνδυαστεί από καλή εμφάνιση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τη δυναμικότητα της Kαμπάλα και αν μοναδικός στόχος για αύριο είναι η νίκη: “Πρώτα από όλα είναι η ομάδα που έχει αποκλείσει τον Παναθηναϊκό σε διπλή αναμέτρηση, αυτό σημαίνει πολλά και πρέπει να τη σεβαστούμε. Έχουμε αναλύσει τη Kαμπάλα, είναι μια σοβαρή ομάδα, με πολύ καλά στοιχεία στο παιχνίδι της. Είναι μια ομάδα που μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα ειδικά στο επιθετικό κομμάτι επειδή έχει γρήγορους ποδοσφαιριστές. Θέλω να κερδίζω σε όλα τα παιχνίδια, αλλά αυτό δεν είναι πάντα εύκολο. Θέλω να δω μια πολύ καλή εμφάνιση από τους ποδοσφαιριστές μου και το αποτέλεσμα είναι συνέπεια της εμφάνισης αυτής”.

Για το αν είναι μοναδικός στόχος η νίκη για τον ΠΑΟΚ:
“Θέλουμε την νίκη σε όλα τα ματς. Με νοιάζει να δω μια καλή εμφάνιση από την ομάδα μου και το αποτέλεσμα είναι συνέπεια της εμφάνισης αυτής”.

Για την διαφορά απόδοσης του ΠΑΟΚ στα εντός με τα εκτός έδρας ματς:
“Δεν συμφωνώ πως η απόδοση είναι διαφορετική εντός και εκτός έδρας. Πρέπει να διαχωρίσουμε τι σημαίνει παίζω καλά και το τι σημαίνει κερδίζω με άνεση. Το αποτέλεσμα κρίνεται από πολλούς παράγοντες, το διαιτητή, τον αγωνιστικό χώρο και την εμφάνιση της ομάδας. Πρέπει να δούμε συνολικά την απόδοση. Δεν συμφωνώ πάντως πως ο ΠΑΟΚ έχει διαφορετική απόδοση εντός και εκτός έδρας”.

Για το ότι η Kαμπάλα απέκλεισε τον Παναθηναϊκό: “Έχω δει τα δύο ματς. Η Καμπάλα είναι πολύ δυνατή ομάδα και δεν θα είναι για εμάς ένα εύκολο ματς”.

Για τον Φακούντο Περέιρα κι αν θα έχει μεγαλύτερο κίνητρο να παίξει κατά του ΠΑΟΚ: “Θα έχει μεγάλο κίνητρο. Του εύχομαι τα καλύτερα για την σεζόν, αλλά όχι για το αυριανό ματς”.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το αν υπάρχει περίπτωση να παίξει ο Ντιμίταρ Μπερμπάτοφ: ” Ο Μπερμπάτοφ ήταν καιρό εκτός αγωνιστικής δράσης. Θα δούμε αν παίξει αύριο. Είναι σίγουρο πως θα αρχίσει από τον πάγκο και στην πορεία θα δούμε το τι θα γίνει”.

Για το αν μίλησε με τον Κροάτη προπονητή του Αζερμπαϊτζάν, Ρόμπερτ Προσινέτσκι για την Kαμπάλα: “Ναι και πριν μια ώρα ήμασταν μαζί στο ξενοδοχείο με τον Προσινέτσκι που κάνει πολύ καλά πράγματα με την εθνική ομάδα του Αζερμπαϊτζάν και μιλήσαμε για τον αγώνα”.

Για τις απουσίες κάποιων μεταγραφικών αποκτημάτων:
“Συμβαίνουν αυτά, δεν είναι κάτι που με απασχολεί πολύ. Μπορεί ένας ποδοσφαιριστής να έρθει από πρωτάθλημα χαμηλότερης ποιότητας και να χρειάζεται περισσότερο χρόνο. Το θέμα του Λέοβατς ήταν ίσως και θέμα ατυχίας. Δε με ανησυχεί πολύ αυτό, έχουμε 20 ισάξιους παίκτες”.

Για τον Κάτσε και αν ανησυχεί εν όψει του αγώνα με την ΑΕΚ:
“Ο Κάτσε νομίζω θα είναι καλά. Δεν νομίζω πως με τους τραυματισμούς έχουμε πρόβλημα. Δεν οφείλεται στην προπόνηση. Παίκτες που ήρθαν από τη Βοσνία ή την Αυστραλία, τραυματίστηκαν λίγες μέρες μετά. Το αν σε τρεις μήνες έχουμε έναν μυικό τραυματισμό, δεν νομίζω πως είναι πρόβλημα”.

Για την πορεία του Σάμπο:
“Βελτιώνεται μέρα με την μέρα και προσαρμόζεται. Νομίζω πως θα είναι σημαντικός μέσα στην σεζόν”.

Για το ότι το ματς με την ΑΕΚ είναι Τετάρτη αντί Κυριακή: “Ίσως είναι καλύτερο. Θα παίξουν όμως 11 εναντίον 11. Ίσως στην Ευρώπη να είναι πιο εύκολα γιατί οι αντίπαλοι δεν έχουν αμυντικούς προσανατολισμούς σαν την Ευρώπη”.

Για τα συνεχόμενα παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη:
“Για μένα είναι ίδια η προετοιμασία σε κάθε παιχνίδι. Θέλουμε σε κάθε παιχνίδι να δίνουμε το 100% για να πάρουμε τη νίκη”.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης