Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται 90 λεπτά μακριά από την πρόκριση στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, καθώς επικράτησε με σκορ 5-1 στα Τρίκαλα σε παιχνίδι για την φάση των «16» της διοργάνωσης. Τα γκολ του «Δικεφάλου του Βορρά» πέτυχαν οι Μάτος (5’, 58’), Μπίσεσβαρ (70’), Κάμπος (80’) και Σάκχοφ (90’+4’), ενώ για τους γηπεδούχους ισοφάρισε προσωρινά ο Πάνος (15’).

Ο χορός των τερμάτων άνοιξε νωρίς. Μόλις στο 5’ ο Λέο Μάτος πέτυχε το πρώτο του γκολ σε μια φάση που ξεκίνησε από κάθετη πάσα του Πέλκα για τον Πρίγιοβιτς, ο Σέρβος έκανε το πλασέ, ο Αποστολίδης απέκρουσε, ο Μάτος βρέθηκε στην πορεία της και σημείωσε το 1-0.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δέκα λεπτά μετά ο Πάνος μέσα από την περιοχή πήρε την κεφαλιά μπροστά από τον Δεληγιαννίδη και την έστειλε στα δίχτυα του Ρέι για να ισοφαρίσει. Στο 57’ ο Πέλκας εκτέλεσε το κόρνερ κι ο Μάτος με κεφαλιά έδωσε πάλι προβάδισμα στον Δικέφαλο.

Στο 70’ , ο Πρίγιοβιτς πέρασε κάθετα για τον Μπίσεσβαρ κι αυτός πλάσαρε ιδανικά τον Αποστολίδη για να γίνει το 3-1, ενώ στο 80’ από σέντρα του Σάκχοφ από τα δεξιά ο Κάμπος με αριστερό πλασέ ανέβασε κι άλλο τον δείκτη του σκορ στο 4-1. Στις καθυστερήσεις από κόρνερ του Κάμπος, ο Κουλούρης έπιασε την κεφαλιά και ο Σάκχοφ από κοντά διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Τρίκαλα – ΠΑΟΚ 1-5 (COSMOTE SPORT 1)

Γκολ: 5′ Μάτος (ΠΑΟΚ), 15′ Πάνος (Τρίκαλα), 58′ Μάτος (ΠΑΟΚ), 70′ Μπίσεσβαρ (ΠΑΟΚ), 80′ Κάμπος (ΠΑΟΚ), 90′ +4′ Σάκχοφ (ΠΑΟΚ)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κίτρινες κάρτες: Ανδρεόπουλος, Καπός – Μπίσεσβαρ

Κόκκινες κάρτες:


Τρίκαλα:
Αποστολίδης, Βέρτζος, Γιαννίτσης (66′ Ζγκουρί), Κοτσώνης, Πάνος, Γκόλιας, Χιντζίδης (66′ Ντίνας), Τόμιτς, Ανδρεόπουλος (73′ Τσιάρας), Γροντής, Καπός.

ΠΑΟΚ:
Ρέι, Δεληγιαννίδης, Μαλεζάς, Βαρέλα, Μάτος, Τσίμιροτ, Σακχόφ, Λημνιός (69′ Κάμπος), Πέλκας (76′ Κουλούρης), Μπίσεσβαρ (82′ Μυστακίδης), Πρίγιοβιτς.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης