Τσόλακ: «Απόλυτα συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις μου με τον ΠΑΟΚ»

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 29 Δεκεμβρίου 2020, 16:32
Τσόλακ: «Απόλυτα συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις μου με τον ΠΑΟΚ»

Ο Αντόνιο Τσόλακ διέψευσε με δηλώσεις του τις φήμες που τον θέλουν να αποχωρεί από τον ΠΑΟΚ για να επιστρέψει στην πατρίδα του, την Κροατία, για λογαριασμό της Ντιναμό Ζάγκρεμπ ή της Όσιγιεκ.

«Είναι απλώς φήμες των ΜΜΕ. Ο εκπρόσωπος μου πιθανότατα θα γνώριζε αν υπήρχε κάτι και θα μου το έλεγε, αυτός χειρίζεται τέτοιου είδους θέμα. Ξέρω ότι η Ντιναμό ήθελε να με αποκτήσει και στο παρελθόν. Ειλικρινά δεν θέλω να πω πολλά για τα σενάρια αυτά. Και αυτό διότι είμαι παίκτης του ΠΑΟΚ και απόλυτα συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις μου με την ασπρόμαυρη φανέλα, όπως έκανα αντίστοιχα όταν ήμουν στην Ριέκα.

Δεν θα ήταν δίκαιο για την ομάδα μου να σχολιάζω διαφορετικά τα σενάρια αυτό. Είμαι στον ΠΑΟΚ εδώ και λίγους μήνες. Είμαι απόλυτα συγκεντρωμένος στην ομάδα και ευχαριστημένος από τις συνθήκες που βρήκα εδώ. Ο ΠΑΟΚ είναι μια μεγάλη ομάδα και στην απήχηση που έχει στους φιλάθλους αλλά και στην οργάνωση του. Έχω ακόμη πολλά να αποδείξω και δρόμο μπροστά μου και ξέρω ότι μπορώ να πετύχω πολλά πράγματα στον ΠΑΟΚ», είπε.

Για τον χρόνο συμμετοχής του ανέφερε: «Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα και έχει πολλούς και φανατικούς οπαδούς. Έχω δεχθεί πολλά μηνύματα από αυτούς και όλοι προσπαθούν να με βοηθήσουν. Φυσικά κάθε νέο ξεκίνημα είναι δύσκολο και αυτό ισχύει και για μένα. Όλα έγιναν πολύ γρήγορα και έπρεπε άμεσα να προσαρμοστώ στις απαιτήσεις της νέας μου. Έπρεπε να γνωρίσω πολύ γρήγορα τους νέους μου συμπαίκτες με τους οποίους, μην ξεχνάτε δεν έκανα προετοιμασία. Θα βελτιώνομαι με τον καιρό, θα βελτιώνονται και τα στατιστικά μου, παίρνοντας μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής. Δεν αισθάνομαι πίεση, αυτό είναι δεδομένο. Άλλωστε υπέγραψα τετραετές συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ. Ελπίζω να λάβω όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο. Ξέρω ότι όλα εξαρτώνται από εμένα, πως πρέπει να δουλέψω και να κερδίσω την εμπιστοσύνη τους».

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 29 Δεκεμβρίου 2020, 16:34