Πανευτυχής για την παλικαρίσια νίκη του ΠΑΟΚ επί του Ολυμπιακού στο «Καραϊσκάκη» εμφανίστηκε στις δηλώσεις του μετά το ντέρμπι ο Αλέξανδρος Τζιόλης.

Ο άσος του «δικεφάλου» του Βορρά χαρακτήρισε δίκαιη τη νίκη της ομάδας του, ενώ αναφορικά με τη διαφορά των πέντε πόντων, που έχει πάρει ο ΠΑΟΚ στη μάχη του τίτλου, έδειξε προσγειωμένος, τονίζοντας ότι «…είναι ακόμα Δεκέμβριος».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δικαίως κερδίσαμε. Μπήκαμε πολύ καλά στο παιχνίδι, ήμασταν σίγουροι καθ’ όλη τη διάρκειά του και το κοντρολάραμε. Ένα αστείο γκολ δεχθήκαμε, αλλά είχαμε θέληση, αυταπάρνηση όλοι οι παίκτες για να πάρουμε αυτή τη νίκη. Το αξίζαμε, είμαστε δίκαιοι νικητές, αλλά το πρωτάθλημα συνεχίζεται και είναι ακόμα Δεκέμβριος. Συνεχίζουμε…», ανέφερε αρχικά ο Τζιόλης και συνέχισε:

«Υπήρχε εκνευρισμός στα αποδυτήρια μετά το τέλος του πρώτου μέρους, λόγω του τρόπου που δεχτήκαμε το γκολ. Απ’ την άλλη, όμως, ξέραμε και βλέπαμε πως μπορούμε και υπήρχε σιγουριά πως θα προηγηθούμε ξανά, όπως κι έγινε».

Για το τι σημαίνει στη μάχη του τίτλου η σημερινή νίκη, ο Έλληνας μέσος επισήμανε: «Είναι μια δήλωση ικανότητας σίγουρα, το ‘χουμε δείξει άλλωστε πως μπορούμε. Από ‘κει και πέρα υπάρχουν κι άλλοι παράμετροι για να πάρεις έναν τίτλο. Πρέπει να διαχειριστούμε κι άλλα πράγματα, όπως η κούραση».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τέλος, για το ματς με την Ξάνθη που έρχεται, είπε: «Είναι ακόμα ένας εκτός έδρας αγώνας πρωταθλήματος, απέναντι σε μια καλή ομάδα και θα πρέπει να παρουσιαστούμε έτοιμοι για να πάρουμε νέο τρίποντο και να συνεχίσουμε το σερί μας».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης