Για την ήττα από τον Ατρόμητο αλλά και το παιχνίδι με τη Σλόβαν στην Μπρατισλάβα (25/11, 19:45, COSMOTE SPORT 3 HD) μίλησε στην σημερινή συνέντευξη Τύπου ο κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ, Φερνάντο Βαρέλα, που διευκρίνισε το πνεύμα των δηλώσεων που έκανε μετά τον αγώνα του Περιστερίου.

«Δεν εξήγησα τόσο καλά αυτό που ήθελα να πω. Δεν υπάρχει κανείς πέρα από εμάς που να μην πιστεύουμε πάνω απ’ όλα στους εαυτούς μας. Ξυπνάμε κάθε μέρα για να πάμε στην προπόνηση και να βελτιωθούμε. Ήρθα εδώ το 2016 και μαζί με άλλους συμπαίκτες μου (Βιεϊρίνια, Πασχαλάκη, Κρέσπο κλπ.) που ήρθαμε τότε έχουμε έναν…. διπλό ρόλο και πρέπει να δίνουμε ένα σοκ στους υπόλοιπους, ώστε να καταλαβαίνουν όλοι σε ποια ομάδα αγωνίζονται. Είμαστε στο -7 και πρέπει να ξυπνήσουμε και να ανατρέψουμε την κατάσταση!» δήλωσε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το ευρωπαϊκό παιχνίδι και αν ο ΠΑΟΚ παίζει για δύο αποτελέσματα είπε: «Το παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό για να περάσουμε στην Ευρώπη. Είμαστε στον ΠΑΟΚ και πάμε σε κάθε παιχνίδι για τη νίκη. Είναι καλή ομάδα η Σλόβαν, παίζει στην έδρα της, έχουμε την ευκαιρία να περάσουμε και δεν θέλουμε να σκεφτόμαστε την ισοπαλία, γιατί, αν μπεις στο γήπεδο με αυτή την λογική, τότε θα την… πατήσεις».

Για την σύγκριση που γίνεται σε σχέση με την σεζόν 2018/19 και τι νιώθει αυτός για τον εαυτό του τόνισε: «Ξέρω ότι γίνεται συζήτηση για την απόδοσή μου. Δουλεύω κάθε μέρα για να βελτιωθώ, ξέρω τον εαυτό μου και ξέρω πως δίνω τα πάντα μέσα στο γήπεδο. Θέλω να γίνω καλύτερος και να φτάσω στην απόδοση που είχα παλαιότερα. Μπορεί ο Ράζβαν (σ.σ. Λουτσέσκου) να είναι παλιός, όμως και πάλι είναι μια καινούργια κατάσταση και πρέπει και πάλι να μπούμε όλοι μαζί σαν ομάδα στη νοοτροπία που θέλει να μας περάσει».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης