Απόδειξη ανωτερότητας θεωρεί ο Αντελίνο Βιεϊρίνια την κατάκτηση του κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ. Ο MVP του τελικού μίλησε μάλιστα για την μεγάλη κόντρα με τον συμπατριώτη του Αντρέ Σιμόες.

Αναλυτικά:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Το όνειρό μου από τη στιγμή που ξαναγύρισα ήταν να κερδίσω τίτλους. Είμαι πολύ χαρούμενος που το καταφέραμε φέτος. Τελειώσαμε τη σεζόν με έναν τίτλο και δείξαμε ξεκάθαρα ποια είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Ο Φερνάντο Σάντος δεν με έχει πάρει ακόμα τηλέφωνο για το Μουντιάλ!

Ηθελα να τελειώσουμε τη σεζόν με το νταμπλ. Όμως έχουμε πει από τότε που -έχω κουραστεί να το λέω- μας έκλεψαν το πρωτάθλημα. Σήμερα είναι ξεκάθαρο, αν είχε κάποιος αμφιβολίες, ότι η καλύτερη ομάδα είναι ο ΠΑΟΚ. Η δουλειά, ο ιδρώτας και το αίμα μας όλη τη σεζόν, αλλά μας έκλεψαν μέσα στο σπίτι μας από κάτι που μας λείπει τόσα χρόνια…

Δυο τρεις παίκτες της ΑΕΚ να προσέχουν πάρα πολύ αυτό που λένε κι αυτό που κάνουν. Ενας Πορτογάλος που έπρεπε να με σέβεται που είμαι Πορτογάλος. Νομίζω ότι χάρηκε πολύ το 2016 όταν πήραμε το Ευρωπαϊκό. Ντροπή του να μιλάει με αυτόν τον τρόπο και να χρησιμοποιήσει αυτό που είχε πει εγώ “τιναφτορέ”.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αλλοι βγαίνουν με κολάρα επειδή τους χτύπησε χαρτί, άλλοι λένε ότι φοβούνται ένα όπλο που δεν είδαν ποτέ. Από τη στιγμή που είδαν τα βίντεο στο Internet εξαφανίστηκαν όλοι. Ο προπονητής της ΑΕΚ που για μένα είναι πολύ καλός προπονητής, είπε ότι φοβήθηκε. Τι φοβήθηκε; Τέλος πάντων… Δείξαμε σήμερα ποιοι είμαστε».

Πρίγιοβιτς: «Νταμπλ του χρόνου»

Αν και κόντεψε να χαρακτηριστεί μοιραίος για την ομάδα του, στο τέλος του τελικού ο Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς, πανηγύρισε την επιτυχία. Μιλώντας στη μικτή ζώνη δήλωσε:

«Είμαι χαρούμενος. Παλέψαμε, έχασα ευκαιρίες. Είναι μια χαρούμενη μέρα για όλους, ήμασταν κυρίαρχοι στον αγωνιστικό χώρο, αποδείξαμε ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Ένιωσα ελεύθερος μετά το γκολ. Ήταν το πρώτο χαμένο πέναλτι στην καριέρα μου. Πήρα την ευθύνη και ζήτησα συγγνώμη στα αποδυτήρια. Τη νέα σεζόν θέλουμε το νταμπλ».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης