Μία ημέρα μετά την ανάρτησή του, με την οποία ενημέρωσε ότι αποχωρεί από τον ΠΑΟΚ, ο Αντελίνο Βιεϊρίνια με νέο μήνυμά του ευχαρίστησε όλους όσοι τον αποχαιρέτισαν διαδικτυακά.

Συγκεκριμένα ο Πορτογάλος άσος μέσω βίντεο που ανέβασε στο Instagram ανέφερε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Θέλω να σας ευχαριστήσω για τα μηνύματα που μου στείλατε από χθες. Όπως έχετε καταλάβει, είναι δύσκολο για μένα να απαντήσω σε όλους σας.

»Ήθελα να σας ευχαριστήσω για τη στήριξη που δείξατε σε μένα όλα αυτά τα χρόνια που έπαιξα στον ΠΑΟΚ. Από εδώ και πέρα θα είμαι ένας από εσάς, ένας φίλαθλος και, όπως λέμε, μια φορά ΠΑΟΚ, για πάντα ΠΑΟΚ. Ευχαριστώ πολύ!».

Θύρα 4 σε Βιεϊρίνια: «Αρχηγέ, σε ευχαριστούμε για όλα»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Νωρίτερα, οι οργανωμένοι οπαδοί του ΠΑΟΚ ευχαρίστησαν τον Βιεϊρίνια για την προσφορά του στην ομάδα.

Χαρακτηριστικά η «Θύρα 4» σε ανακοίνωσή τους ανέφεραν: «Ήρθες πριν χρόνια στον Π.Α.Ο.Κ. μικρό παιδί από την Πορτογαλία. Το ταλέντο σου αναμφισβήτητο, κάτι που απέδειξες στο γήπεδο, στην Τούμπα, που πλέον θεωρείς σπίτι σου, αλλά και σε όλη την Ευρώπη. Έφυγες και ήταν δεδομένο πως θα τα ξαναλέγαμε πάλι, όπως και έγινε.

»Με σένα αρχηγό είδαμε τον Π.Α.Ο.Κ. αήττητο νταμπλούχο Ελλάδος. Ζήσαμε μαζί τεράστιες χαρές, αδικίες, μεγάλες νίκες με τίτλους και ιστορικές στιγμές! Αρχηγέ, σε ευχαριστούμε για όλα. Εις το επανιδείν».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης