«Βόμβες» Αθανασιάδη!

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 23 Ιουλίου 2014, 09:00
«Βόμβες» Αθανασιάδη!
Δηλώσεις που προκαλούν… συναγερμό στον ΠΑΟΚ έκανε ο Στέφανος Αθανασιάδης. «Θα πω πολλά με τον Σαββίδη», αλλά και «Δεν θα είμαι ο τελευταίος που θα φύγει. Στα αποδυτήρια βλέπω την Κ-20»!

«Έχω πολλά να πω με τον κ. Σαββίδη» παραδέχεται ο 25χρονος φορ και τονίζει: «Προτεραιότητα είναι ο ΠΑΟΚ, αλλά πρέπει να δω και το μέλλον μου».

Τα κυριότερα αποσπάσματα της συνέντευξης του Κλάους:

Πού πιστεύεις ότι θα είσαι μετά το 2015;

«Δεν το γνωρίζω. Κάναμε μερικές συζητήσεις με τον ΠΑΟΚ, θα μιλήσω και με τον κ. Σαββίδη και ελπίζω να βρεθεί λύση για να συνεχίσουμε. Εγώ είμαι θετικός».

Ποιες οι προτεραιότητες για το μέλλον σου;

«Ολοι ξέρουν πώς αισθάνομαι για τον ΠΑΟΚ. Θέλω να έχουμε προοπτική ως ομάδα και να διεκδικούμε τίτλους. Θα μιλήσω με τον κ. Σαββίδη και θα δούμε. Περιμένω να μείνω στον ΠΑΟΚ, αλλά και να μη γίνει αυτό και αν φύγω, ούτε ο πρώτος θα είμαι ούτε ο τελευταίος».

Το ότι καθυστερεί η ανανέωσή σου δείχνει κάτι;

«Περίμενα να μιλήσω με την ομάδα πριν τις διακοπές. Αυτό δεν έγινε και τελικά ήμουν ο μόνος παίκτης για τον οποίο βγήκαν προς τα έξω ποσά. Ότι ήθελα τόσα και ο ΠΑΟΚ έδινε τόσα. Αυτό με στεναχώρησε πάρα πολύ».

Ποια η αίσθησή σου για τη σεζόν που ξεκινάει;

«Θα είναι μία δύσκολη χρονιά. Γι' αυτό χρειαζόμαστε στήριξη. Κι αυτό το λέω γιατί μπήκα στα αποδυτήρια και νόμιζα ότι ήμουν στην Κ-20. Ελπίζω να φτιάξουμε μία δεμένη ομάδα».

Με τον κ. Σαββίδη τι άλλο μπορείτε να συζητήσετε πέρα από το συμβόλαιό σου;

«Θέλω να του πω κάποια πράγματα για το πώς βλέπω την ομάδα. Μπορούμε να πούμε πολλά».

Πώς βλέπεις τη συνεργασία σου με τον κ. Αναστασιάδη;

«Από την πρώτη μέρα μάς τονίζει ότι πρέπει να φτιάξουμε μία δεμένη ομάδα. Είναι έμπειρος προπονητής, ξέρει καλά τι σημαίνει ΠΑΟΚ και ελληνικό ποδόσφαιρο».

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 23 Ιουλίου 2014, 10:03