Πικραμένος με τη διοίκηση του ΠΑΟΚ, για τη μη τήρηση όσων είχαν αρχικά συμφωνήσει για την ανανέωση της συνεργασίας τους εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Σβόνιμιρ Βούκιτς.

«Μίλησα με τον κ. Σαββίδη, λίγο μετά το τέλος της σεζόν και μου πρότεινε νέο συμβόλαιο. Μετά από 45 μέρες ήρθα στην Θεσσαλονίκη και ο κ. Βρύζας μου πρότεινε άλλο συμβόλαιο με διαφορετικούς όρους. Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά…», ανέφερε αρχικά, μιλώντας στην «Arena press» ο έμπειρος επιθετικός και πρόσθεσε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είμαι αξιόπιστος άνθρωπος και ποδοσφαιριστής και κρατάω τον λόγο μου. Ο κ. Σαββίδης έδειξε ότι με θέλει. Δεν ξέρω τι άλλαξε από τότε μέχρι τώρα. Υπήρχε και άλλη ομάδα που ενδιαφέρθηκε για μένα, αλλά δεν συζήτησα με κανέναν άλλον, γιατί χαίρομαι να παίζω στον ΠΑΟΚ. Ο κόσμος με αγαπάει και εγώ νιώθω το ίδιο συναίσθημα για τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ»

Ερωτηθείς για το πότε θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη, τόνισε: «Δεν ξέρω πότε θα επιστρέψω στην Θεσσαλονίκη. Περιμένω από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να τηρήσουν τον λόγο τους».

Κληθείς να μιλήσει για το ποιο είναι το πρόβλημά του δήλωσε: «Το πρόβλημα δεν είναι τα χρήματα, αλλά η τήρηση των όσων είπαμε. Αυτό για μένα είναι το σημαντικότερο, η στάση μου απέναντι στον ΠΑΟΚ ήταν πάντα αξιοπρεπής και αναμένω ανάλογη αντιμετώπιση».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Eπιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης