Για το αυριανό παιχνίδι του ΠΑΟΚ κόντρα στη Φιορεντίνα μίλησε σε ιταλική εφημερίδα ο τεχνικός διευθυντής των «ασπρόμαυρων», Ζήσης Βρύζας, ο οποίος στάθηκε στην ατμόσφαιρα που θα δημιουργήσουν και σε αυτήν την αναμέτρηση οι φίλοι του «δικεφάλου» του Βορρά.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο παλαίμαχος φορ στην εφημερίδα «Corriere dello Sport»

Για το πως αντιμετωπίζουν στον ΠΑΟΚ το ματς με την Φιορεντίνα: «Ο ΠΑΟΚ ξέρει πώς δίνει ένα δύσκολο ματς. Η Φιορεντίνα είναι ομάδα επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ και δεν πιστεύω ότι περνά αγωνιστική κρίση. Όσοι φορούν την φανέλα της διακρίνονται για το πάθος που δείχνουν. Το θεωρούν ζήτημα υπερηφάνειας. Μπορεί να κάνεις ένα λάθος, ποτέ όμως δύο. Στην Ευρώπη έχει δύο νίκες σε δύο ματς».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το κλίμα που θα συναντήσουν οι Ιταλοί στην Τούμπα: «Οι οπαδοί μας δημιουργούν φοβερή ατμόσφαιρα και το γεγονός ότι παίζουμε με την Φιορεντίνα είναι ένας επιπλέον λόγος για να το δείξουν. Επιπλέον, θέλουκε να ρεφάρουμε την ήττα από την Γκινγκάμπ στη Γαλλία».

Για το αν τον εκπλήσσει η καριέρα του προπονητή Μοντέλα: «Όχι, γιατί το δείγμα υπήρχε. Ο Μοντέλα είναι ένας άνθρωπος που έκανε μία μικρή επανάσταση στο τρόπο που βιώνουν το ποδόσφαιρο στην Ιταλία».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης