Στο Εφετείο Αθηνών βρέθηκε ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΟΚ, Ζήσης Βρύζας, που κατέθεσε κατά την δεύτερη ημέρα στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ, που δικάζει την υπόθεση του Ολυμπιακού, του Ατρόμητου και των 15 προσώπων που κατηγορούνται για αλλοίωση αποτελεσμάτων.

«Η αίσθηση των πραγμάτων όταν βγήκε αυτή η ανακοίνωση ήταν ακριβώς αυτή που κατέθεσα τότε στον ανακριτή. Υπήρχε μια αισθητή κατάσταση ότι ασκούνταν έλεγχος της διαιτησίας από τον Ολυμπιακό. Νομίζω πως υπήρχαν απευθείας δίαυλοι με τους διαιτητές. Σίγουρα όχι με όλους. Δεν γνωρίζω αν υπήρχε επιρροή σε Δούρο και Μπριάκο. Αν ισχύει η συνάντηση στο Χίλτον το 2012 θα μπορούσε να υποκρύπτει ύποπτες προθέσεις. Δεν ήταν μια συνάντηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός με τον επίσημο υποψήφιο πρόεδρο της ΕΠΟ», είπε ο Βρύζας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι δικηγόροι του Ολυμπιακού και του Βαγγέλη Μαρινάκη ρώτησαν αν η συνάντηση στο Χίλτον ήταν επιλήψιμη και έδειξαν δημοσιεύματα για συναντήσεις του Ιβάν Σαββίδη με τον Βαγγέλη Γραμμένο και για ΕΠΣ του Μελισσανίδη που δήλωναν υπέρ Γραμμένου και ο Βρύζας απάντησε: «Η συνάντηση στο Χίλτον δεν ήταν επίσημη συνάντηση, επίσημων φορέων».

Για τους δανεικούς ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ σε Βόλο και Ξάνθη είπε: «Δεν είναι παράνομο. Εγώ κατέθεσα στον ανακριτή την αίσθηση για το τι συνέβαινε τότε. Ο ΠΑΟΚ επί των ημερών μου είχε κάνει προτάσεις για περιορισμό των δανεισμών».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης