«Χάριζαν πρωταθλήματα στον Ολυμπιακό»

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 10 Σεπτεμβρίου 2013, 10:01
«Χάριζαν πρωταθλήματα στον Ολυμπιακό»
Αιχμηρός ήταν για ακόμη μία φορά ο Πάμπλο Γκαρσία μιλώντας για το ελληνικό Πρωτάθλημα, αφού ο Ουρουγουανός τόνισε -μεταξύ άλλων- ότι έχουν χαριστεί Πρωταθλήματα στον Ολυμπιακό!

Αναλυτικά όσα είπε στα «Σπορ του Βορρά»:

- Για το εάν μπορεί να βρεθεί σε επίπεδο φυσικής και αγωνιστικής κατάστασης του παρελθόντος και να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ: «Έχω δύο μήνες που δουλεύω πολύ σκληρά, μου λείπει το ποδόσφαιρο σίγουρα και αυτό που δεν με βοηθάει είναι πως πέρυσι ήταν μια χρονιά πεταμένη στα σκουπίδια. Δεν το βάζω σαν δικαιολογία. Υπέγραψα νέο συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ και είχα στο μυαλό μου πως θα παίξω ποδόσφαιρο. Εγώ περιμένω την ευκαιρία μου για να παίξω και θα δω αν μπορώ να δώσω και να προσφέρω αυτά που πρέπει ή όχι. Αν δεν μπορώ, τότε έχω φθάσει στο τέλος».

- Εάν εισπράττει την αγάπη του κόσμου ακόμα και τώρα που δεν αγωνίζεται: «Από τότε που έχω πατήσει τα πόδια μου στη Θεσσαλονίκη έχω εισπράξει την αγάπη του κόσμου στον ίδιο βαθμό και τίποτα δεν έχει αλλάξει όλο αυτό το διάστημα».

- Για τα ματς με Μέταλιστ και Σάλκε και τη μη πρόκριση του ΠΑΟΚ στους ομίλους του Champions League: «Είναι πάρα πολύ μεγάλο κρίμα που δεν κατάφερε ο ΠΑΟΚ να περάσει στους ομίλους του Champions League. Μακάρι να κάνω λάθος, αλλά πιστεύω ότι θα περάσει πολύ χρόνος για να καταφέρει να έχει μία τέτοια ευκαιρία που είχαμε φέτος. Παρακολουθώντας τα παιχνίδια από την εξέδρα φαινόταν στις αναμετρήσεις με τη Σάλκε πως είχαμε μια μεγάλη ευκαιρία για να προκριθούμε στους ομίλους. Με όλα τα πλεονεκτήματα προς εμάς, αλλά, δυστυχώς, σε λίγα λεπτά χάσαμε την μπάλα. Ειδικά στο τελευταίο παιχνίδι που έγινε στην Τούμπα. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, πρέπει να συνεχίσεις να δουλεύεις».

- Για τη «μονομαχία» με τον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα: «Πρέπει να δουλέψουμε πάρα πολύ, πρέπει να βελτιωθούμε πολύ, γιατί στη ζωή και στο ποδόσφαιρο εύκολο δεν είναι τίποτα. Γι' αυτό ο Ολυμπιακός κάθε χρόνο παίρνει τα πρωταθλήματα. Μια αλήθεια είναι πως πολλά από τα πρωταθλήματα που πήραν ήταν… χαρισμένα. Όλοι ξέρουν πώς ήταν η ιστορία αυτή. Το σημαντικό είναι ο ΠΑΟΚ να είναι δυνατός και να βελτιώνεται κάθε φορά για να είναι ανταγωνιστικός».

- Για τη μεγάλη του επιθυμία αυτήν την περίοδο: «Όπως έχω πει και άλλες φορές, να έχουν όλοι υγεία και αγωνιστικά να μπορέσω να βοηθήσω την ομάδα».

- Για το γεγονός πως οι φανέλες με το όνομά του έχουν τις περισσότερες πωλήσεις: «Για εμένα είναι μεγάλη τιμή σε αυτήν την περίοδο που δεν παίζω στην ομάδα να γίνεται αυτό. Μου δίνει απίστευτη δύναμη αυτή η στήριξη που υπάρχει από τον κόσμο και είναι κάτι που δεν μπορώ να το εκφράσω εύκολα».

Επιμέλεια: Γιώργος Περράκης

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 10 Σεπτεμβρίου 2013, 10:24