Ο Παναγιώτης Γλύκος μίλησε στο επίσημο κανάλι του ΠΑΟΚ και αναφέρθηκε στην ανανέωση του συμβολαίου του, στον Άγγελο Αναστασιάδη και στα παιχνίδια με την Ζίμπρου για τα πλέι οφ του Europa League.

Για το συμβόλαιό του ο Έλληνας διεθνής τερματοφύλακας είπε: «Κάναμε συζητήσεις καιρό. Είναι ένα συμβόλαιο που μπορεί να με κάνει και πιο σίγουρο και πιο αποτελεσματικό στην πορεία μου ως επαγγελματία. Είμαι πολύ χαρούμενος που η ομάδα μου με επιβραβεύει και μου δίνει και άλλη ευκαιρία να προσφέρω. Εύχομαι να έχω υγεία και να μπορώ να δίνω το 100% της απόδοσής μου στην ομάδα. Αυτό έχει ανάγκη από μένα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το αν ονειρεύεται αν ονειρεύεται κάποιον τίτλο με τους Θεσσαλονικείς, απάντησε: «Όταν είσαι τόσο χρόνια σε μία ομάδα σκέφτεσαι ότι πλέον οι επιτυχίες έρχονται. Ελπίζω στην τριετία του νέου συμβολαίου μου να χαρούμε αυτές τις επιτυχίες».

Σχετικά με το νέο τεχνικό, Άγγελο Αναστασιάδη, ο 27χρονος τόνισε: «Βλέπουμε από την αρχή της περιόδου αλλαγές στο ρόστερ, αλλαγή στη θέση του προπονητή, κάτι που συμβαίνει κάθε χρόνο στον ΠΑΟΚ τελευταία. Έχει έρθει ένας Έλληνας, γνωστός στον ΠΑΟΚ από τη θητεία του τα προηγούμενα χρόνια. Προσωπικά, δεν τον γνώριζα πριν επιστρέψω στην ομάδα μετά το Μουντιάλ. Γίνεται πολύ καλή δουλειά. Μία νέα αρχή με νεαρά παιδιά που έχουν ενσωματωθεί στην ομάδα. Το αποτέλεσμα στο γήπεδο με χαροποιεί. Η ομάδα δείχνει καλά δείγματα ποδοσφαίρου και έχει καλά πατήματα».

Τέλος αναφέρθηκε στην Ζίμπρου και τα παιχνίδια για το Europa League: «Στα δύο τελευταία φιλικά, κόντρα σε καλές ομάδες δείξαμε πολύ καλά στοιχεία. Ωστόσο, δεν αρκεί να πούμε ότι είμαστε έτοιμοι, αλλά πρέπει να το δείξουμε κιόλας. Σημασία έχει τι θα κάνουμε εντός γηπέδου».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης