Σημαντική χαρακτήρισε ο προπονητής του Παναιτωλικού, Μάκης Χάβος τη νίκη επί του ΠΑΟΚ με 2-0 στο Αγρίνιο.

Ο έμπειρος τεχνικός, που στο παρελθόν έχει καθίσει και στον πάγκο του δικέφαλου του Βορρά στάθηκε στην κούραση του αντιπάλου του από το ταξίδι στην Γερμανία και στο ότι ο αντίπαλος είχε το μυαλό του στο ματς της προσεχούς Τρίτης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα, τόνισε πως ο Παναιτωλικός κέρδισε την καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Χάβος στην συνέντευξη Τύπου:

«Πετύχαμε πολύ σημαντική νίκη απέναντι σε μια ομάδα που είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Με βάση αυτά που είδα μέχρι στιγμής από τον ΠΑΟΚ στα παιχνίδια που έχει δώσει, αυτό πιστεύω. Έχει ποιοτικό ρόστερ και φαίνεται όταν μένει στον πάγκο ο Αθανασιάδης και ο Σαλπιγγίδης. Μεγάλη σημασία η νίκη μας γιατί την πετύχαμε χωρίς τον κόσμο. Σημαντική συγκυρία το ότι οι παίκτες του ΠΑΟΚ σκέφτονταν το ματς με την Σάλκε και εμείς το εκμεταλλευτήκαμε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σχολιάζοντας την εικόνα του αγώνα είπε: «Ενώ ξεκινήσαμε καλά το ματς, ο ΠΑΟΚ πήρε τον έλεγχο μέχρι το 35΄ και πετύχαμε ένα γκολ που το δουλέψαμε στις προπονήσεις ως αντεπίθεση. Πετύχαμε και το γκολ στο τελευταίο λεπτό του πρώτου μέρους που ήταν πολύ σημαντικό. Στο δεύτερο μέρος κρατήσαμε το σκορ, δεν πιεστήκαμε από την αρχή και φτάσαμε σε μια μεγάλη νίκη που την αφιερώνουμε στον κόσμο μας που τον θέλουμε κοντά μας».

Κλείνοντας ο Χάβος ανέφερε: «Εύχομαι στον ΠΑΟΚ να πάρει την πρόκριση στους ομίλους. Δεν ήταν εύκολη επικράτηση. Εμείς εκμεταλλευτήκαμε την κούραση του ΠΑΟΚ και επίσης το ότι είχαν το μυαλό του στην Σάλκε. Το μεγάλο κέρδος μας είναι το ότι πήραμε βαθμούς και ψυχολογία».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης