Ο αγώνας του Σαββάτου μεταξύ του Πανιώνιου και του ΠΑΟΚ θα διεξαχθεί χωρίς οπαδούς των φιλοξενούμενων. Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Ανδριανός απέστειλε έγγραφο στον ΠΑΟΚ, τονίζοντας ότι απαγόρευσε τη μετακίνηση οπαδών «για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας».

Η ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία τονίζει:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ο υφυπουργός πολιτισμού και αθλητισμού Γιάννης Ανδριανός με απόφαση που κοινοποιήθηκε μεταξύ άλλων στη Super League και τον ΠΑΟΚ αποφάσισε την απαγόρευση μετακίνησης οπαδών του Δικεφάλου στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης για την αναμέτρηση της 20ης αγωνιστικής μεταξύ Πανιωνίου και ΠΑΟΚ (18/01, 19.30) «για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας» όπως αναφέρει το σχετικό έγγραφο.

Επιπλέον σύμφωνα με την ίδια απόφαση που πάρθηκε έπειτα από σχετική εισήγηση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, αλλά και την γνώμη της ΔΕΑΒ «απαγορεύεται η διάθεση εισιτηρίων στους οπαδούς της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τον ανώτερο αγώνα, ομοίως για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας».

Ως εκ τούτου η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν θα διαθέσει εισιτήρια και παρακαλεί τους φίλους της ομάδας να μην μεταβούν στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ευχαριστεί την ΠΑΕ Πανιώνιος για την θετική διάθεση που έδειξε στις σχετικές συζητήσεις που προηγήθηκαν να παραχωρήσει εισιτήρια για τους φίλους του Δικεφάλου!».

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης