Φαρδιά πλατιά την υπογραφή του Αντρίγια Ζίβκοβιτς φέρει η νίκη του ΠΑΟΚ με 2-0 επί του Ολυμπιακού, καθώς πέτυχε και τα δύο γκολ των «ασπρόμαυρων» απέναντι στους πρωταθλητές Ελλάδας.

Ο Σέρβος άσος, στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα στην Τούμπα, εξέφρασε τη χαρά του για την εμφάνιση της ομάδας του, ενώ χαρακτήρισε σημαντική την επικράτησή της, εν όψει της συνέχειας των πλέι οφ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:

Για τη νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό: «Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη. Ξέραμε ότι αντιμετωπίζουμε έναν δύσκολο αντίπαλο. Είμαστε πολύ χαρούμενοι για τον τρόπο που παίξαμε και τη νίκη μας απέναντι στον Ολυμπιακό.

Όλοι οι ποδοσφαιριστές ήταν συγκεντρωμένοι στο 100% για να πάρουμε τη νίκη και είναι ένα σημαντικό αποτέλεσμα για εμάς για τη συνέχεια των Playοffs».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τα δύο γκολ που σημείωσε: «Η πρώτη σκέψη με το που μου ήρθε η μπάλα ήταν να σουτάρω, έπιασα ένα τέλειο σουτ και είμαι πάρα πολύ χαρούμενος για αυτό. Πραγματικά θέλαμε πάρα πολύ να κερδίσουμε τον αγώνα και έγινε αυτή η εκτόνωση συναισθημάτων.

Κατ’αρχάς ο Ομάρ κάνει μια εκπληκτική πάσα και, πριν κάνω την κίνησή μου είδα την έξοδο του τερματοφύλακα. Στη συνέχεια έκανα την κίνησή μου και τσίμπησα την μπάλα για το δεύτερο γκολ».

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης