Από ένα βαθμό πρόσθεσαν στην βαθμολογική τους συγκομιδή Ατρόμητος και ΠΑΣ Γιάννινα, μετά το ισόπαλο 1-1 για την 31η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Super League. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 13’ με τον Τσάβες, ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 84’ ο Πίτου Γκαρσία.

Πατήστε εδώ και δείτε τα γκολ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ατρόμητος είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων στα πρώτα λεπτά και δημιούργησε ευκαιρία για γκολ στο 13’ με τον Ναπολεόνι. Από την άλλη, ο ΠΑΣ Γιάννινα αποδείχθηκε πιο ουσιαστικός και στην επόμενη φάση άνοιξε το σκορ. Ο Τσάβες με πλασέ στην κίνηση, μετά από την σέντρα του Τσουκάλα, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Γκορμπούνοφ και πέτυχε το 1-0.

Καλή στιγμή για την ομάδα των Ιωαννίνων καταγράφηκε στο 22’ με τον Τζημόπουλο να πιάνει την κοντινή κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ, χωρίς να βρίσκει στόχο, ενώ στο 32′ ο Τσάβες με δυνατό σουτ δεν μπόρεσε να νικήσει το τερματοφύλακα των Περιστεριωτών.

Για τον Ατρόμητο η ευκαιρία για γκολ ήρθε στο 37’ με τον Ναπολεόνι να δοκιμάζει την ετοιμότητα του τερματοφύλακα Βελλίδη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ατρόμητος στο δεύτερο μέρος έπαιξε με δύο επιθετικούς και κατάφερε να ισοφαρίσει στο 84ο λεπτό. Ο Πίτου Γκαρσία με σουτ κεραυνό νίκησε τον Βελλίδη και διαμόρφωσε το τελικό Ατρόμητος-ΠΑΣ Γιάννινα 1-1.

Ατρόμητος – ΠΑΣ Γιάννινα 1-1 (Novasports 2)

Γκολ: 13′ Τσάβες (ΠΑΣ Γιάννινα), 84′ Πίτου Γκαρσία (Ατρόμητος)

Κίτρινες κάρτες:
Φυτανίδης, Μπρίτο – Τζημόπουλος, Ναδάλες, Ίλιτς, Τσάβες

Κόκκινες κάρτες;


Ατρόμητος (Νίκος Νιόπλιας):
Γκορμπούνοφ, Κιβρακίδης, Πίτου Γκαρσία, Κατσουράνης, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Κοντοές, Κούρος, Δημούτσος (46′ Παπάζογλου), Ούμπιντες, Ναπολεόνι (80′ Καράσκο).

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης):
Βελλίδης, Μιχαήλ, Κοροβέσης (53′ Μπέριος), Τσουκαλάς, Μανιάς (65′ Σαπαλίδης), Χαρίσης (79′ Γιάκος), Τζημόπουλος, Ίλιτς, Τσάβες, Στρούνα, Ναδάλες.

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης