Με τον Μιχάλη Μανιά να σκοράρει δύο φορές ο ΠΑΣ Γιάννινα νίκησε τον Πλατανιά με 2-0 για την 29η αγωνιστική και «βλέπει» την έκτη θέση και τα πλέι οφ αν τελικά ο Πανιώνιος δεν πάρει άδεια. Ο φορ των Ηπειρωτών άνοιξε το σκορ στο 23’ και στο 84’, ενώ προηγουμένως το ματς διακόπηκε λόγω διακοπής στην ηλεκτροδότηση, διαμόρφωσε το 2-0.

Πατήστε εδώ και δείτε τα γκολ του αγώνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Πλατανιάς απείλησε πρώτος με τον Μιλούνοβιτς στο 5’ να μην μπορεί να νικήσει τον Περιστεριδη, ενώ στο 7′ ο Μουνάφο πλάσαρε άουτ. Στο 23’ ο Ίλιτς έβγαλε την ασίστ και ο Μανιάς έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα που πίεσε για να σκοράρει ήταν ο Πλατανιάς. Αρχικά ο Μιλούνοβιτς με ανάποδο ψαλίδι είδε τον Περιστερίδη να αποκρούει, ενώ στο 60′ ο Ντίνας έχασε το τετ-α-τετ με τον κίπερ των γηπεδούχων.

Στο 80′ το ματς διεκόπη, καθώς υπήρξε πτώση της τάσης ρεύματος και όταν ξεκίνησε εκ νέου ο Μανιάς με σουτ σκόραρε και διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΠΑΣ Γιάννινα-Πλατανιάς 2-0 (Novasports 24)

Γκολ: 23′, 84′ Μανιάς
87′ δοκάρι ο Ντίνας

Κίτρινες κάρτες: Λίλα – Στανισάβλιβιτς, Μουνάφο

Κόκκινες κάρτες:

ΠΑΣ Γιάννινα: Περιστερίδης, Λίλα, Γιάκος (63′ Ακόστα), Ναδάλες, Στρούνα, Μανιάς (89′ Φερφελής), Τσουκαλάς, Τζημόπουλος, Μιχαήλ, Μπέριος, Ίλιτς (81′ Ηλιάδης).

Πλατανιάς: Σωτηρίου, Κουλιμπαλί, Σκαρντοβέλι, Σελίν (81′ Τσουράκης), Μπανανά, Μουνάφο, Ντίνας, Στανισάβλιεβιτς, Ανγκούλο, Μιλούνοβιτς (70′ Ράμος), Γουνδουλάκης.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης