«Σκασμένος» από την εξέλιξη της ρεβάνς και τον τρόπο με τον οποίο αποκλείστηκε η ομάδα του, εμφανίστηκε ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα, Αργύρης Γιαννίκης.

«Ήταν μεγάλη απογοήτευση για εμάς. Γνωρίζαμε πως παίζουμε απέναντι σε ένα μεγάλο αντίπαλο, είμαι απογοητευμένος που αποκλειστήκαμε. Δείξαμε σε μικρό χρονικό διάστημα σήμερα το παιχνίδι μας. Ήμασταν παθητικοί και δώσαμε το δικαίωμα στον Παναθηναϊκό να μας απειλήσει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σίγουρα στοίχισαν και οι δύο αναγκαστικές αλλαγές που κάναμε. Καλή συνέχεια στον Παναθηναϊκό στο Κύπελλο εμείς συνεχίζουμε την προσπάθειά μας στο πρωτάθλημα», τόνισε αρχικά ο Γιαννίκης και πρόσθεσε για το τι έφταιξε κι έχασε η ομάδα του τον προσανατολισμό της στο δεύτερο ημίχρονο: «Καμία ομάδα που χάνει στο παιχνίδι της τον άξονά της δεν το περνάει εύκολα. Σίγουρα ο Παναθηναϊκός είχε την ποιότητα και το γνωρίζαμε αυτό, αλλά μέχρι το γκολ είχε μία φάση και στη συνέχεια με τις αλλαγές δέθηκαν τα χέρια μας. Με έναν αντίπαλο πιο δύσκολο η ομάδα έπρεπε να είναι πιο κινητική και δημιουργική κι αυτό πληρώσαμε».

Για τις αλλαγές πλάνων μετά τους δύο τραυματισμούς, σχολίασε: «Αλλάξαμε σύστημα, αλλά όταν κάνεις τόσο νωρίς τις αλλαγές, τα χέρια σου είναι πιο δεμένα. Πιστεύω κάθε παίκτη, αλλά ο Κάστρο και ο Σιόντης για εμάς είναι σημαντικοί παίκτες. Αλλάζουμε νοοτροπία φέτος, το παίρνουμε και σαν μάθημα. Στο πρώτο παιχνίδι είχαμε και τόλμη επιθετικά και αμυντικά, κάτι που σήμερα το δείξαμε σε μικρό διάστημα».

Όσο για το αν επηρεαστεί η ομάδα του στο πρωτάθλημα από αυτή την ήττα; «Δεν δείξαμε πως θα έχουμε θέμα. Ήταν η πρώτη ήττα μετά από έξι μήνες, απέναντι σε ένα μεγάλο αντίπαλο. Το παίρνουμε σαν το επόμενο βήμα της εξέλιξής μας και θα κοιτάξουμε στην Λιβαδειά να είμαστε αυτοί που πρέπει».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τέλος αναφέρθηκε και στην κατάσταση των… λαβωμένων Σιόντη, Κάστρο: «Έχουν θλάση, δεν ξέρουμε σε ποιο βαθμό, θα έχουμε θέμα στα επόμενα παιχνίδια».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης